Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Derincespor karşısında zorlanmalarına rağmen, net bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup 25. hafta maçında Derincespor’u 2-0 yenerek, Tekirovaspor yenilgisini telafi eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor. Süleyman, Zafer, Mert, Şahin ve Aziz’den yoksun olarak 5 eksikle çıktıkları maçtan, zor da olsa galibiyetle ayrılmayı bildiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kalan 9 maçı da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Derincespor maçı öncesi her iki takım adına zor bir karşılaşma olacağını tahmin ettiklerini ve öyle de olduğunu belirten Başkan Uzunoğlu, “Derincespor, play-off’u kovalıyordu. Bizim de şampiyonluk yolunda kayıp yaşamamak için bu maçı almamız gerekliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Derslerine iyi çalışmışlar. Bu maçı unuttuk ve salı günü deplasmanda karşılaşacağımız Erzincan Refahiyespor maçına odaklandık. Bu maç da çok önemli bizim için. Teknik heyet ve futbolcuların Derincespor karşısında olduğu gibi Refahiyespor maçına da iyi hazırlanıp, motive oldukları takdirde Erzincan’dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak, biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şampiyonluk ümidimizi devam ettiriyoruz” dedi.
Derincespor maçında çift sarı karttan kırmızı gören Ramazan ile toplam 4 sarı kart gören Uğur, Refahiyespor maçında görev alamayacak.