Denizlispor’un yeni yönetimi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Süleyman Urkay başkanlığındaki ziyarette yeni yönetime başarı dileyen Zolan, “Zor bir dönemde özveri gösterterek görev alan Süleyman Urkay başkanlığındaki sizlere teşekkür ediyorum. Denizlispor’un geçtiği bu zor süreci aşmak için herkesin elbirliği, gönül birliği gerekiyor. Denizli’nin seferber olması gerekiyor.” dedi.

Zorlu dönemde yeni yönetimin elinden gelen gayreti göstereceği inancını taşıdığını dile getiren Başkan Zolan, “Henüz yolun başındayız, alınması gereken çok mesafe var. Bugüne kadar olağanüstü katkı sağladık. Karşılıksız katkı sağladık. Hep Denizli’nin bu değerine sahip çıkmalıyız düşüncesiyle hareket ettik. Sekiz yıldır sürdürdüğümüz destek, bundan sonra da devam edecek. Asıl olan, bu kentin bu değere sahip çıkması. Zor bir göreve talip olduğunuzu biliyorum. Süreci herkes biliyor. Uzun bir süre Denizlispor başkan aradı. Biz de söyledik, Denizlispor’a sahip çıkacak bir yiğit arıyoruz dedik. Süleyman Bey, 'Ben varım.' dedi. Kendisini ve görev alan arkadaşları kutluyorum. Burada önemli olan, hangi şartlarda olursa olsun bu yönetimin istikrarını, yönetim disiplinini korumasıdır. Başarı böyle gelir. Biz Denizlisporumuz'u seviyoruz. Bu değer bizim. Nerede olursa olsun, ister Süper Lig’de, ister Şampiyonlar Ligi’nde, ister amatör ligğde fark etmez.” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Urkay ise belediyenin her zaman destek verdiğini belirterek, “Denizlispor’a verdiğiniz katkıyı biliyoruz. Bundan sonra da katkı koyacağınıza inanıyoruz. Yönetim olarak üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Zorlukları biliyoruz ama sadece bizim sorumluluk almamız yetmiyor. Dediğiniz gibi tüm kentin bu kulübe sahip çıkması gerekir.” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Urkay, Başkan Zolan’a Denizlispor forması, atkısı ve flaması hediye etti.