76 Kilo Gençler Kategorisinde şampiyon olan Kerem Kaya ile 84 Kilo Büyük Erkekler Kategorisinde şampiyon olan Muhammet Kaya, Başkan Özbaş’ı ziyaret ederek hem desteklerinden dolayı teşekkür ettiler hem de turnuvada kazandıkları kupa ve madalyalar ile karate kıyafeti hediye ettiler.
 
Şampiyonluklarından ve hediyelerinden dolayı milli karatecilere teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Kerem ve Muhammet kardeşlerim başarıları ve şampiyonlukları ile bizleri, ilçemizi ve ülkemizi gururlandırmaya devam ediyorlar. Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında katıldıkları tüm şampiyonalarda favori olarak gösteriliyorlar ve derecelerle dönüyorlar. Hem eğitimlerinde hem de spor hayatlarında disiplinli ve çok sıkı bir şekilde çalışmalarının semeresini işte bu kupalarla, madalyalarla alıyorlar. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak onların yanında olmaya, onların hedeflerindeki büyük başarılara ulaşmaları için destek vermeye gayret ediyoruz ve inşallah da devam edeceğiz. Ben nazik hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizleri gururla temsil ettikleri için kendilerini ve antrenörleri İhsan Kaya hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Başkan Özbaş’a kupa ve madalyalarını hediye eden Kaya kardeşler ise “Başkanımızın desteği ile ilçemiz adına, ülkemiz adına tüm turnuvalara katılmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıp hem Türkiye, hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonlukları ile ilçemize dönmek istiyoruz. Başkanımıza hem bize sağladıkları destekler hem de ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dediler.