TRABZON (CİHAN)- Trabzonsporlu futbolcu Barış Özbek, sakatlığıyla ilgili rehabilitasyon sürecini aksattığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.
    Bordo-mavililerin bu sezon Galatasaray’dan transfer ettiği Barış, Yunanistan’da tatil yapıp tedavisini aksattığına ilişkin medyada yer alan bazı haberler üzerine kulüp sitesinden açıklamada yaptı. Ameliyat sonrası tüm çalışma sürecinin planlandığı gibi devam ettiğini vurgulayan gurbetçi futbolcu, “Son günlerde medyada hakkımda Yunanistan’a tatile gittiğim yönünde haberler yer almaktadır. Söz konusu haberlerde verilmeye çalışılan mesaj, sakatlığımla ilgili rehabilitasyon sürecini aksattığım doğrultusundadır ki bunun gerçekle ilgisi yoktur. Tamamen doktor kontrolünde devam eden çalışmalarımı Almanya’daki bir rehabilitasyon merkezinde sürdürmekteyim.” dedi.
    Sadece bir hafta sonu doktorunun verdiği izin sebebiyle nişanlısıyla Yunanistan’ın Kos adasına gittiğini belirten genç futbolcu, şöyle devam etti:
     “Dönüşte de planlandığı gibi çalışmalarıma kaldığım yerden başladım. En büyük amacım imkanların elverdiği en kısa sürede sahalara dönmek ve takımıma katkıda bulunmaktır. Bu amaçla antrenmanlarımı yoğun biçimde sürdürüyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımızdan da ricam farklı amaç güden haberlere itibar etmemeleridir.”
    Trabzonspor’un bu sezon büyük umutlarla transfer ettiği gurbetçi futbolcu, Almanya’da özel antrenman yaptığı sırada sağ diz çapraz bağlarından sakatlanmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirilmişti.



CİHAN