Transfer ettiği isimlerde hiçbir zaman yapmadığı uygulamayı Arda Turan için hayata geçirmeye hazırlanan Atletico Madrid, milli futbolcunun tanıtımında taraftarları da sahaya alacak.

Basının ve taraftarın gözünde takımın yıldızlarından biri haline getirilmek istenen Arda, yarın TSİ 13.30'da Vicente Calderon Stadı'nın VIP bölümünde önce gazetecilere tanıtılacak. Yetenekli oyuncu, daha sonra kırmızı-beyazlı formasını giyerek sahaya inecek ve hem basına poz verecek hem de tribünlerle buluşacak. Atletico Madrid'in Arda'yla ilgili tutumunun altında yatan sebebin başında, Türk futbolcunun medyatikliğinin ön plana çıkartılıp kulübe sponsorlar çekebilme arzusunun olduğu öne sürülüyor. Madrid'de otelde kalan ve ev arayışlarına devam eden Arda, sağ üst adalesindeki sakatlığıyla ilgili tedavisine başladı. Atletico Madrid'in doktoru Jose Maria Villalon ve fizik tedavi uzmanı Esteban Arevelo gözetimde çalışan Arda'nın, birkaç gün içerisinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabileceği ifade ediliyor.

Bu arada Arda Turan'ın alması beklenen 10 numaralı formanın Antonio Reyes'e verilmesi dikkat çekti. Öte yandan Atletico Madrid kulübü, Arda Turan'ın transferiyle kulübün internetteki resmi facebook ve twitter sayfalarına girişlerin normalden 5 kat daha fazla olduğunu duyurdu. Kulübün internet sitesine en çok Türkiye'den girildiği belirtildi.