Denizli 1. Amatör Küme B Grup’ta 5.sıra’da Çamelispor ile en yakın takipçisi Nikferspor arasında oynanan maçın ikinci yarısında 62. dakikada çıkan olaylar gündeme damga vurdu. 

10 Ocak 2015 Pazar Günü saat 13:00’de Çameli ilçe Stadyumunda 1. Amatör Küme B Grup’ta Çamelispor - Nikferspor takımları karşılaştı. Kapalı ve soğuk bir havada oynana maçın ilk yarısı güzel ve çentilmenlik dolu bir karsılaşma ile devam ederken Çamelispor Oyuncusu Envercan Olgun 36. Dakika’da attığı golle Çamelispor’u 1-0 öne geçirdi. Dakika 40, Nikferspor oyuncu İsmail Düzgün’ün hakem kırmızı kart görmesiyle Nikferspor’u maçın 40. dakikasında takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın 40. dakikasından sonra Çamelispor atağa geçmesine rağmen nikfersporun filelerini defalarca yokladı Hakem Çamelispor 5 numaralı oyuncusunun , 43’üncü dakikada bir pozisyonun ardından Sarıkart göstererek Penaltı kararı aldı Nikferspor’un attıgı fenaltısıyla maç ilk yarı 1-1 bitti .

Maçın ikinci yarısında 50 dakikada verilen penaltı ile Çamelispor 2.golü yakaladı durum 2-1 oldu .

HAKEME İTİRAZLAR GERGİNLİĞİ ATTIRDI
İkinci gölü yiyen Nikferspor teknik heyeti ve taraftarları hakeme tepki gösterdi. Teknik Direktörü defalarca uyaran hakem Maçı saha dışında izlemesine karar vererek saha dışına çıkarmasıyla ortalık gerildi. 
Karşılaşmanın 80. dakikasında bu sefer Nikferspor lehine verilen penaltıyla Nikferspor durumu 2-2 yaptı. 

Maçın 95.dakikasında Nikferspor lehine verilen penaltıyla karşılaşma Nikferspor'un 2-3 galibiyeti ile son buldu. 

Maçtan son dakika golüyle galip ayrılan misafir takıma ilçe dışına kadar emniyet güçleri eşlik etti.