Acıpayam Merkezspor Hentbol Takımı Alanya’da yapılan turnuvada grubunda üçüncü oldu. Geçen yıllarda da dereceye giren takımın başarıları İlçede sevinç yarattı.

Toplamda 54 takımın katıldığı Türkiye Minikler Şenliği ve 18. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası 1999-2000 doğumlu erkekler katagorsinde gurubunda 9 takımla mücadele eden Acıpayam Merkezspor 3. lüğü elde etti.

Takım Antrenörü Ayhan Koç, elde edilen derecenin önemli olduğu ifade ederek, bir çok il ve ilçe takımı ile karşılaştıklarını belirtti ve kendilerinden güçlü takımları yenerek 3.lük derecesini elde ettiklerini söyledi.

Koç, elde edilen derecelerin tesadüf olmadığı ifade ederek, kendilerine her zaman maddi ve manevi konularda destek olan Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan’a, Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan’a ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk ile diğer kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Acıpayam Merkezspor Kulüp Başkanı Alim Arslan,Yüreklerini ve başarıya olan inançlarını ortaya koyarak uluslararası bir turnuvada önemli bir derece elde eden hentbol takımımızın oyuncularını ve çalıştırıcıları Ayhan KOÇ'u bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyor ve hepsini tebrik ediyorum.Bundan sonra takım olarak amacımız daha iyi dereceler elde etmektir dedi.