Denizli’de düzenlenen "Anneler Günü" etkinliğinde futbol oynayan torununun takımının yenildiğini gören 72 yaşındaki babaanne, sahaya girerek kaleye geçti.
Denizli’de Anneler Günü nedeniyle Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi tarafından "Annemle Futbol Oynuyorum" isimli etkinlik düzenlendi. Halı sahada buluşan anne ve çocukların ısınma hareketlerinin ardından, yoğun yağış altında maç başladı.
Karşılaşma devam ederken ise bir sürpriz yaşandı. Torunu 8 yaşındaki Batuhan Güner’in takımının mağlup olduğunu gören 72 yaşındaki Hayriye Güner, izin aldıktan sonra sahaya girip kaleye geçti. Zaman zaman kurtarış yapmakta zorlanan babaanne, topları aldıktan sonra torununa verdi.
Bir pozisyonda torununun sakatlandığını göre Güner, kalesini bırakarak torununun yanına koştu. Torununda bir şey olmadığını gören babaanne rahatlayarak kalesine geri döndü. Kaleye geçtikten sonra gol yemeyen babaanne Hayriye Güner ve torunu, maç sonu futbol topuyla poz verdi.
Babaannesinin kaleye geçtiğini görünce çok şaşırdığını belirten Batuhan Güner, "Çok mutluyum. Eğlenceli bir maç oldu. Babaannemin kaleye geçtiğini görünce inanamadım. Çok şaşırdım. O yüzden çok onu çok seviyorum. Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
Hayriye Güner ise, "Torunumun takımında top oynadım. Torunlarımla çocuklarımla çok mutluyum. Onun hatırı için oynadım. Bizler için en büyük hediye bunlar zaten" diye konuştu.