Denizli’de 2. Amatör Küme’de 2016-2017 futbol sezonu başlıyor. Denizli ASKF Yönetimi, 2. Amatör Küme takımlarının başkan ve yöneticilerini düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi. Etkinlikte Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ünal Coşkun, Mehmet Emin Ateş, Oktay Çıtak, Mesut Bacıkoğlu, Kemal Karaoğlan ile Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ile  Denizli ASKF Hakem Danışmanı Mehmet Tuncer ile kulüp başkanları yer aldı.

“ÖNCE CENTİLMENLİK”

Denizli 2. Amatör Küme Teknik Toplantısı’nda ilk olarak açıklama yapan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “ Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin mensupları olan sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bu sezonun son büyükler kategorisi olan 2. Amatör Küme maçları için kura çekimini yapacağız. Yeni sezonun tüm takımlara başarı getirmesini dilerim. Amatörlük fedakarlık demektir. Sizler de fedakarca görev yapan kişiler olarak takımlarınızın başarısı için mücadele ediyorsunuz. Hedeflerinize ulaşırken centilmenliği ön planda tutmanızı rica ediyorum” dedi. Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ise Denizli’de tüm takımların centilmenliği ön planda tutmasını isteyerek, “Spor demek centilmenlik demek. Ben tüm takımların futbol oyun kurallarına uyarak hedeflerine ulaşmasını dilerim” diye konuştu.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Konuşmaların ardından Denizli 2. Amatör Küme’de 2016-2017 sezonunun gruplarının kura çekimi yapıldı. Kulüp temsilcilerinin kendilerinin yaptığı kura çekimi sonunda A Grubu’nda Baklan Gençlikspor, Çıtakspor, Emirhisarspor, Gürpınarspor, Karayahşilerspor, Kocayaka Emekspor, Kutlubeyspor ve Sökmenspor yer alırken, B Grubu’nda Karahisar Belediyespor, Kızılcaspor, Yeşilyuvaspor, Alpler Gençlikspor, Elit Futbol Kulübü, Fatih 1453 Spor, Kuşpınarspor ve Mehmetcik Mahallesispor takımları bulunuyor. C Grubu’nu Alparslan Gençlikspor, ASP Gençlikspor, Denizli Gençlergücü, Denizli Yıldızspor, İncilipınar GSK, Konakspor ve Siteler Mahallesi oluştururken, D Grubu’nda Denizli Starspor, Horoz Gençlikspor, İnceler Gençlikspor, Kalınkozspor, Pamukkale Fatihspor, Pamukkale Kartalspor ve Yeşil Çınarspor takımları  bulunuyor. Denizli 2. Amatör Küme’de 2016-2017 sezonu Şubat ayının 2. Ya da üçüncü haftasında başlayacak.