Genç yeteneklere kapısını açan ve yetiştiren Denizli Belediyespor, altyapısından bir futbolcuyu daha profesyonel yaptı. Bir süre önce, Belediyespor U18 takımından Yasin, Emin ve Engin'e profesyonel imza attıran kırmızı beyazlılar, bu kez 15 yaşındaki Eren Kurtulmuş'u profesyonel yaptı. Denizlispor ve Denizli Belediyespor'un eski futbolcularından ve antrenörlerinden Seyfettin Kurtulmuş'un oğlu Eren Kurtulmuş, imza törenine ailesi ile geldi.

Denizli Belediyespor Kulübü'nde yapılan imza törenine Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Mehmet Teke, Akın Çelik, Futbolcu Eren Kurtulmuş ile babası, annesi ve kız kardeşi katıldılar.

Belediyespor'la 3 yıllık imza atan Eray Kurtulmuş'u ilk tebrik eden Başkan Rüşan Uzunoğlu oldu. Eray'a lisansını eliyle teslim eden Başkan Uzunoğlu, "Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Denizli Belediyespor olarak genç yeteneklere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Denizli ve Türk futbolu sizlerden çok şey bekliyor" dedi.

Denizli Belediyespor U15 takımının da kaptanı olan 5 Nisan 1998 doğumlu Eren, geride kalan sezonda 4 gol atarken, 4 kez de U15 Milli Takımı'nın formasını giydi.