TFF’nin uygulamaya koyduğu  Denizlispor’un da  yeni sezonda uygulayacağı Passolig kart sistemi tutmadı.  15 bin koltuk kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçlar öncesi şu ana kadar sadece 700’e yakın bir passolig ve kombine kart satılmış olması yeşil- siyahlı yöneticileri düşündürürken, AR-GE departmanı taraftarların ilgisini çekmek için farklı arayışlara girdi.

Denizlispor taraftarı yeni sezon öncesinde passolig kartlarına beklenen ilgiyi şuana kadar göstermedi. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala yeşil- siyahlı taraftarlar 604 passolig kartı başvurusu yaptı. Bu başvurlardan 404 tanesi satılırken 200 tane internet üzerinden yapılan başvurular beklemede. Atatürk stadı yanında bulunan gişeden  4 Ağustos’tan itibaren Denizlispor taraftarı toplam 166 adet passolig kartı aldı. Aynı gişeden TFF’nin passolig kartından 5 tane satılırken,  yine bu gişede  Galatasaray passolig kartından 6 adet, Beşiktaş passolig kartından da 1 adet kart satıldı.

Kombine satışları da  düşük 
Ayrıca yeşil- siyahlı takımın gelir elde etmek için bu sezon fiyatında indirime gittiği kombine biletlerden de umduğunu bulamadı. Passolig kartları içinde satışı yapılan kombinelerden yaklaşık 25 günlük süre içinde   65 adet satılabildi. Satılan posasolig kombinelerden en çok rağbet maraton tribününe oldu. D Kapalı ve B Kapalı Üst tribünlerinde 10’ar adet satış yapıldı. Kombine kartlar içinde  en üst limit olan sezonluk 600 TL’den satılan Gold tribünden de şu ana kadar 1 adet satıldı.

Yönetim çare arıyor
15 Bin 315 koltuk kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçlar öncesi şu ana kadar sadece 700’e yakın bir passolig ve kombine kart satılmış olması yeşil- siyahlı yöneticileri düşündürürken, AR-GE departmanı taraftarların ilgisini çekmek için farklı arayışlara girdi.

 Passolig stat kapasitesinin yüzde 28'inde
Tribün kapasiteleri ise bu rakamın çok üstünde. Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan verilere göre,
* Süper Lig'deki 18 takımın toplam tribün kapasitesi 448 bin 584.
* PTT 1. Lig'deki 18 takımın tribün kapasitesi 245 bin 801.
* Passolig kart satışlarındaki ilk dört sıradaki Galatasaray, Beşiktaş, Torku Konyaspor ve Trabzonspor'un toplam tribün kapasitesi ise 174 bin 829.
* Rakamlara göre Passolig kart toplam satışı, iki ligin toplam kapasitesinin ancak yüzde 28'ini karşılıyor.
Boykot devam ediyor
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un bazı taraftar gruplarıysa Nisan ayından beri Passolig’i boykot ediyor