Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde bu ay gönderilen ısınma faturalarına tepki gösteren tüketiciler, sosyal medyada biraraya gelerek ''Bereket Jeotermal Enerji Şikayet'' adıyla bir grup kurarak şikayetlerini yetkili kurumlara iletme kararı aldılar.

Daha bir hafta olmadan 2603 üyeye ulaşan grup, kendi aralarında bir komisyon oluşturarak Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'la görüştüler. Tüketiciler adına Hatice Kaplan, Nazife Yılmaz ve Cennet Terlemez hem fahiş fiyatlar ödediklerini, hem de ısınamadıklarını Özbaş'a ilettiler.

Yaklaşık 2000 civarında imza topladıklarını belirten Hatice Kaplan, Nazife Yılmaz ve Cennet Terlemez, bu imzaları Hem Enerji bakanlığına, hem de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye göndereceklerini söylediler.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'da ''Kesinlikle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olacağız.Süzlerden desteğimizi esirgemeyeceğiz.'' dedi.

Belediye Makine Mühendisi İlker Doğaner'in de bulunduğu toplantı sonunda yarınki 17.01.2017 salı günü Bereket Enerji yetkilileri, tüketicilerin oluşturduğu komisyon ve Ahmet Necati Özbaş'ın tekrar toplanıp konuyu yeniden masaya yatıracakları öğrenildi.