Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, dün akşam Sarayköy’e bağlı Caber Mahallesi’nde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Murat Çakıroğlu ve ailesini ziyaret ederek hem yanan evde incelemelerde bulundu hem de aileye kalabilecekleri bir ev tahsis etti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Özbaş “Bizleri çok üzen bu yangını duyduğumuz andan itibaren ailemizin yanında olduk ve acılarını hafifletmek için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İnsanın evini, yuvasını kaybetmesi kadar kötü bir şey yok. Ancak bizleri teselli eden ailemizin bu yangından zarar görmemesidir. Çok şükür hepsinin sağlık durumu iyi. Bu elim yangını sadece maddi kayıplarla atlamış olmak bizleri biraz olsun ferahlatmıştır.” Dedi.

Aileye yeni bir ev tahsis eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “İnşallah ailemizin yaralarını kısa sürede saracağız. Onların bu kötü anıyı unutmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu an en önemli ihtiyaçları barınmaydı. Bizde kendilerine yeni bir yer tahsis ederek bu sorunu ortadan kaldırdık. Hızlı bir şekilde evimizin tamir edilmesini sağlayıp eşyalarını koyduktan sonra ailemizi tekrar eski günlerine döndürmüş olacağız. Ben tekrarda Murat Çakıroğlu kardeşime ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.” Dedi.