Ana sınıfı öğrencilerine boyama kitapları, ilkokul öğrencilerine de içerisinde gördükleri derslerle ilgili soruların bulunduğu çalışma kitapları hediye eden Başkan Özbaş, ortaokul ve lise öğrencilerine ise ajandalar hediye etti.

Başkan Özbaş “2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk dönemini bu hafta tamamlıyoruz. Dolu dolu geçen bir eğitim döneminin ardından inşallah cuma günü karnelerinizi alacaksınız. Bir ağabeyiniz olarak sizden çok önemli bir ricam var. Karnenizdeki notlarınız ne olursa olsun umudunuzu asla kaybetmeyin. Daha önünüzde çok uzun bir yol ve geçmişi göz önüne alarak geleceğinize yön verme fırsatı var. Bizlerin, öğretmenlerinizin ve ailelerinizin sizlere olan inancı tamdır. İleride hangi mesleğe sahip olduğunuz değil işinizi ne kadar dürüst ve iyi yaptığınız önemlidir. Unutmayın ki bu vatanın, bu milletin geleceği sizlersiniz.” Dedi.

Sarayköy Belediyesi’nin eğitim desteklerinden bahseden Başkan Özbaş “İlçemizdeki tüm öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya, elimizden geldiğince eksiklerini gidermeye ve onların taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. İlçemizdeki tüm okullara, tüm öğrencilerimize farklı şekillerde temas ediyoruz. Bir yandan okullarımızın fiziki ve teknolojik imkanlarını iyileştirmeye çalışırken bir yandan da öğrencilerimizin kitap, kırtasiye ve diğer ihtiyaçlarını tamamlıyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimize test kitapları ve yardımcı kitaplar dağıtıyoruz. Tüm bu desteklerin yanında onları psikolojik olarak rahatlatıcı programlar ve geziler de düzenliyoruz. Öğrenci kardeşlerimizi Ankara gezisi ile Anıtkabir’e ve Gazi Meclis’e, Çanakkale gezisi ile ecdadımızın kahramanlık destanları yazdığı topraklara gönderiyoruz. İnşallah tüm bu desteklerimiz artarak devam edecek. Sizlerin hem eğitim hayatında hem de sonrasında başarılı, dürüst ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeniz için üzerimize düşen görevlerin fazlasını yapacağız.” Dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Şimdi artık biraz dinlenme vakti. Tatil boyunca bol bol kitap okumanızı, sosyal ve kültürel aktivitelere katılmanızı tavsiye ediyorum. Ancak bu tatilin derslerden uzaklaşmak olmadığını bilmenizi isterim. Tatilden sonra sizleri derslerine çalışmış ve hazır bir şekilde görmek istiyoruz. Ben şimdiden sizleri kutluyor, hepinize iyi tatiller diliyorum. dedi.