Milli maç nedeniyle lige ara verildi. Bu arayı iyi değerlendiren Denizlispor,   cumartesi günü Atatürk Stadı’nda Manisaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Ligde oynanmayan her maçın kendileri için önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Özcan Bizati, “Oynanmayan her maç bizim için 3 puandır” dedi.

Mlli maç nedeni ile lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil- siyahlılar çalışmalarına devam ediyor. 
1 puanla sonuçlanan Adana Demirspor maçı sonrası moralli olan horozda Buca maçının hazırlıkları başladı Yeşil siyahlılar Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Özcan Bizati yönetiminde çalışan yeşil- siyahlılar dün akşam taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İdmanda futbolcuların moralli oldukları gözlenirken hafifi sakatlıkları bulunan Emrah Bozkurt, Cihan Özkaymak ve Hakan Ateş takımdan ayrı düz koşu yaptı.

PERFORMANSIMIZ ÇOK İYİ
Lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirten  Teknik Direktör Özcan Bizati, “Bugün ve perşembe günü çift idman cuma gününden sonra ise tek idman yapacağız. Hafta sonunda manisaspor ile bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Bizim içinde iyi bir hazırlık maçı olacak. Şuan takımın performansı istediğimiz düzeyde ilerliyor. "Oynatmadığımız ve yarım oynattığımız oyuncuları  hazırlık maçında  görme şansımız var. Bu maçtan sonra Buca maçıyla birlikte takımımız tam duruma gelecek ve iyi bir performans göstermeye başlayacak. Artık bu haftadan sonra takımız hazır olacak. Özellikle geç toplanan takımlar için tam oyuncuların performans vermesi için 2-3 haftayı alabilir. İlk maçımızı yüzde 65-70 kapasiteyle oynadık. Bunda da olumsuz etkenler çoktu. Ben her maça 3 puan parolasıyla çıkan birisiyim. Oynanmamış maç benim için 3 puan demektir." dedi.