Denizli Devlet Hastanesi’ne başvurarak iki yıl önce koroner by-pass ameliyatı olan 75 yaşındaki Tevfik Zeybek sağlığına kavuşurken, şimdi de eşi 70 yaşındaki Latife Zeybek, Denizli Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Kliniği’nde koroner by-pass ameliyatı olarak sağlığına kavuştu. 
Hastane Yöneticisi ve Kalp -Damar Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan ile Kalp Damar Cerrahisi ekibi tarafından hastaya, koroner by-pass ameliyatı yapıldı. Şimdi de iki yıl önce ameliyat edilen Tevfik Zeybek’in eşi Latife Zeybek koroner arter hastalığı ve kalp krizi şikayetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Aynı ekip tarafından koroner by-pass ameliyatı yapıldı. Ameliyat olan Latife Zeybek’e, iki yıl önce hastanede başında beklediği eşi Tevfik Zeybek refakatçilik ediyor.
Ameliyatı gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan hastanın durumu ve yapılan ameliyatla ilgili şöyle konuştu: “Latife Zeybek’e, Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde koroner by-pass ameliyatı yaptık. Geçirdiği bir kalp krizi sonrası başarıyla yaptığımız koroner by-pass ameliyatı sonrasında hastamız tekrar sağlığına kavuşarak normal hayatına geri döndü. Hastamızı artık taburcu etmeyi planlıyoruz. Bu hastamızın iki yıl önce de eşine koroner by-pass ameliyatı yapmıştık, o da başarıyla sonuçlanmıştı. İki yıl önce ameliyatını gerçekleştirdiğimiz Tevfik Zeybek şu an eşine refakatçilik yaparak, onun ihtiyaçlarını gidermektedir. İki hastamızın da koroner by-pass ameliyatı sonrası sağlığına kavuşarak normal hayatlarına dönmeleri bizleri çok mutlu etti. Bizlerin istediği de koroner by-pass ameliyatlarından sonra hastalarımızın normal hayatlarına dönerek, günlük işlerini yapabilmeleriydi. Ben, bu çiftimize ömür boyu sağlıklı bir yaşam diliyorum.”
Latife Zeybek de kalp krizi ile Denizli Devlet Hastanesi’ne başvurduğunu ve burada gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuşturulduğunu söyledi. Zeybek, eşinin iki yıl önce kalp krizi geçirip ameliyat olduğunu belirterek şöyle konuştu: "O dönem eşimin başında beklemiş refakat etmiştim. Benim de yıllardır kalp kapağımla ilgili sorunlarım vardı. Şimdi de ben kalp krizi şikayetiyle Denizli Devlet Hastanesine başvurdum. Burada daha önce eşimi ameliyat eden Kadir Gökhan Saçkan doktorumuz ve ekibi sayesinde sağlığıma kavuştum. Hepsinden Allah razı olsun.”