Sorumlu Gençlik Sorunsuz Gelecek projesi ile sigara, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığına karşı mücadele eden Yeşilay Denizli Şubesi bu kez sabah sporunda bir araya geldi.
Proje kapsamında yer alan öğrencilerin coşkulu bir şekilde Yeşilay'a sahip çıktıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ümit Bayagut, sözlerine şöyle devam etti; "Bizler genç kardeşlerimizle birlikte inşallah nice güzel etkinlikte buluşup bağımlılıkla mücadele edecek ve 1 çocuğumuzu dahi kurtarabilmenin sevincini yaşayacağız. Gün geçmiyor ki Türkiye'nin birçok yerinden bağımlılık yapan bu maddelerden ölen gençlerimizin haberi gelmesin. Her haberde bizim de içimiz acıyor. Daha fazla analar ağlamasın diye bu kanayan yaraya biraz da olsa merhem olabilmek için düştük yollara. Gençlerinizin programımıza olan bu güzel katılımı bizi daha çok umutlandırdı. Katılımlarıyla onlarda bu mücadele de bizde varız dediler. Etkinliğimize katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, şükranlarmı sunuyorum"
Etkinlik kapsamında ellerinde pankart ve flamalar ile yürüyen gençlere başka bir etkinlik için Çamlıkta bulunan Vali Şükrü Kocatepe de alkışla destek verdi.
Yürüyüş bitiminde katılımcılara Gözde Pastanesi'nde kahvaltı ikramında bulunuldu.