2 sezon boyunca Sinpaş Denizli Basketbol Kulübü'nün sağlık sponsorluğunu üstlenenDenizli Cerrahi Hastanesi’nin 2015-2016 sezonunda da lig boyunca Sinpaş Denizli Basketbol Kulübü basketbolcuların sağlığı ile ilgilenmesini öngören anlaşmanın resmi imza töreni dün hastanede yapıldı.

İmza törenine Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Murat Çelik, işletme müdürü Hakan Şentürk ve diğer idareciler ile, Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, başkan yardımcısı Burç Çiçek yönetim kurulu üyesi işadamı Kelcik Kaya, koç Hakan Yavuz, takım kaptanı İlker Türel ve basın mensupları katıldı.
Anlaşmaya göre Sinpaş Denizli Basket oyuncularının sağlık kontrolleri ve tedavileri düzenli olarak Cerrahi Hastanesi'nde yapılacak. Sporculara gereken medikal malzeme temininin yanısıra ayrıca iç maçlarda ambulans ve sağlık ekibi desteği sunulacak.

İmzadan sonra bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, Cerrahi Hastanesi’nin geçtiğimiz yıl çok büyük desteğini gördüklerini belirterek şunları söyledi; " Hastanenin sadece maddi değil manevi desteklerini de gördük her zaman yanımızda hissettik. 2015 2016 sezonu öncesinde de sonsuz destek verdiler. Bu nasıl başladı? Sezon öncesinde sağlık kontrolleri tepeden tırnağa burada yapıldı ve hala da devam ediyor. Sağlık hepimiz için çok önemli bir konu, oyuncularımızın sağlığı çok önemli bizim için. Müsabakalara sağlıklı şartlarda çıkan oyuncu kadrosunun başarıda büyük payı var. Bu da yapılacak olan sağlık kontrolünden geçiyor. Oyuncumuzun kapasitesi ne olursa olsun sağlık konusu ve bilinci önde geliyor bizim için. Bu yıl geçtiğimiz yıldan çok daha sıkı şekilde sağlık konusunda tepeden tırnağa kontrol olacak ve sporcuların birer dosyalar olacak.Mukaveleyi imzalamadan önce kontroller başlıyor bir periyod halinde devam ediyor. Sezon içinde de bireysel olarak her türlü sorunu tek tek hastanemiz karşılıyor. Ben sağlık konusunda bize çok büyük destek veren sponsorumuz olan Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Murat Çelik ve hastane yönetimine, doktorlara, hemşirelere, tüm çalışanlara kulübüm ve yönetimim, sporcularım adına çok teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Cerrahi Hastanesi Yön.Kur.Bşk. Murat Çelik de şunları söyledi: Değerli yönetici arkadaşlarıma başta başkanımız Tanju Bey olmak üzere Burç Bey’e,  teknik heyete,  elini taşın altına koyan yönetim kurulundaki işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İki yıldır başarılı bir basketbol takımımız var, inanıyorum çok daha büyük başarılara imza atacaklar. Hepimiz elimizden gelen desteği her zaman sürdüreceğiz hep birlikte hep beraber çalışacağız, herkese teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun.

Protokole atılan imzanın ardından Kulüp Başkanı, Cerrahi Hastanesi Yön.Kur.Bşk.’na takımın formasını ve atkısını hediye etti.