Sabah erken saatlerde hastaneye giden sporcu ve antrenörler ile teknik ekibin, önce kan tahlilleri alındı daha sonra da EKG, Efor Testi, Kardiyoloji, Ortopedi ve Dahiliye muayeneleri ile gerekli tahlil ve tetkikleri yapıldı.
Özel Cerrahi Hastanesi İletişim Müdürlüğü ekibinin eşliğinde hastanenin başarılı uzmanlarınca gerçekleştirilen muayeneler sonrasında, hastane ve kulüp yöneticileri ile sporcuların, basın mensuplarının katıldıkları bir kahvaltı düzenlendi.
Samimi bir atmosferde yapılan kahvaltıya; Hastane Yöneticileri, Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, Başkan Yardımcısı Burç Çiçek, Koç Hakan Yavuz, Yrd.Koç Gökhan Güney, Takım Sor.Köksal Ege, Masör Gültekin İpek, Yön.Asist.Esra Çetin, Hastanenin Kulübe tahsis ettiği fizyoterapisti Miray Ata ile, ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Çelikkol da katıldılar.
Hastane Yöneticileri, geçen sezon başarı grafiğini yükselten Sinpaş Takımı ile böyle bir sağlık sponsorluğu çalışmalarının olmasının, kendilerini hem gururlandırdığını hem de mutlu ettiğini belirtirlerken, sezon boyunca basketbolcuların rutin şekilde sağlık hizmeti alacaklarını, yeni sezon maçlarında ayrıca ambulans desteği de vereceklerini söylediler. Takımın geçen sezonki başarılarının kendilerini heyecanlandırdığının altını çizerek, yeni sezonda başarılar dilediler.
Kulüp Yönetimi de, Cerrahi Hastanesi’nin kendilerine sunmuş olduğu bu hizmetten ve muayeneler sırasında gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti belirterek yöneticilere teşekkür ettiler. Sezona iddialı şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, sağlık ve spor alanındaki bu işbirliğinin, örnek bir çalışma olduğunu kaydettiler.