Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, Denizli Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve beraberindeki heyet 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli İl Sağlık Müdürü Arpacı, Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı Osman Zolan'a sağlık alanında vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Arpacı, "Sağlık çalışanları olarak yeni kurulan aile sağlık merkezleri, 112 acil istasyonları, yeni hastanenin şehrimize kazandırılmasına vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ise, "Sağlık adına vermiş olduğunuz gayretlerden dolayı personelim adına sizlere teşekkür ediyorum. Fedakarca çalışan onurlu bir mesleğin temsilcileri olarak buradayız. Bu anlamda Denizli halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, şöyle konuştu, "365 gün 24 saat olağan üstü şartlarda, kendi sağlığını tehlikeye atarak milletimize şifa vermek için çalışan sağlık personelimizin Tıp Bayramını kutluyorum. Sağlık her şeyin başı. Sağlık olmadığında yaşamınızda hiçbir şeyin bir kıymeti olmuyor.Türkiye'nin sağlık hizmetlerinde örnek gösterilen bir ülke haline geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, Denizli'de de sağlık sektörünün daha iyi bir duruma geldiğini ifade etti. 

DAHA SAĞLIKLI BİR KENT İÇİN

Büyükşehir Belediyesi'nin sağlık alanında ciddi yatırımları yaptığını, vurgulayan Başkan Zolan, "Biz de şehrimizi daha sağlıklı bir kent haline getirmek için gayret gösteriyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak bizim ilk hedefimiz insanlarımızın sağlığını olumsuz etkileyen faktörleri ortadan kaldırmak. Havanın temiz olması, vatandaşlarımızın temiz su içmeleri gibi üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bunların yanında yeşil alan ve parkların yapılması, spor alanlarının hayata geçirilmesi, vatandaşlarımızın sağlıklı bir şehirde yaşamaları için yaptığımız yatırımlarımız devam edecek. Sizinle birlikte şehrimizi daha sağlıklı bir hale getireceğiz" dedi.