Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören 15 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu. Bulantı şikayeti olan öğrenciler, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. 
Edinilen bilgiye göre; Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 15 öğrenci, sabah bulantı şikayetiyle okula ait araçlarla hastanelere müracaat etti. Aydın Devlet Hastanesi’nde 7 ve Atatürk Devlet Hastanesi'nde 8 olmak üzere ayakta tedavi edilen öğrenciler, önemli bir durumlarının olmaması nedeniyle taburcu edildi.
ÇOĞUNLUĞU DIŞARIDA YEMİŞ
Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine okulda dün akşam verilen yemekler ile içme suyu analiz edildi. Analiz sonucunda her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi. Bulantı şikayetleri olan öğrencilerden büyük bir bölümünün dün çarşı izninde dışarıda yemek yiyen öğrenciler olduğu, akşam okulda yemek yiyen öğrencilerden de rahatsızlananların bulunduğu bildirildi.
Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlileri, Aydın genelinde son dönemde benzer şikayetlerle hastanelere başvuran kişi sayısında artış olduğunu ve şikayetlerin sudan kaynaklanan mikrobik bir rahatsızlıktan dolayı ortaya çıkmış olabileceğini ifade ettiği öğrenildi. Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu’nda yaşanan gıda zehirlenmesi şüphesiyle ilgili araştırmanın devam ettiği ve gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi.