Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kampüsü içinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu İdari binasında yurt müdürü tartıştığı müdür yardımcısını üç el silahla ateş ettikten sonra bir el kendi kafasına sıkarak intihar etti. Müdür ve Müdür yardımcısı olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.30 sıralarında yıllık izinde olan Müdür Yardımcısı Abdülgani Göldez (42) yurt müdürlüğü idari binasına geldi. Odasına geçen Göldez’in geldiğini fark eden Müdür İsmail Işıktaş (56) yardımcısı ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrası odasından ruhsatlı silahı alan Müdür İsmail Işıktaş, Müdür Yardımcısı Abdülgani Göldez’in arkasından üç el ateş etti. Kafasına mermi isabet etmeyen Göldez, boynundan aldığı mermi darbeleri sonrası olay yerinde hayatını kaybetti.

Yurt Müdürü İsmail Işıktaş, yardımcısını öldürdükten sonra ruhsatlı Kırıkkale marka tabanca ile bir el kafasına ateş ederek intihar etti. Olayın ardından yurt idari binasında çalışanlar tarafından durum 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerine geldiğinde ikisinin de öldüğü ortaya çıktı ve Muğla Emniyet Müdürlüğü’nden Olay Yeri İnceleme ekipleri geldi. Ekiplerin yaptığı araştırma sonrası Savcılık tarafından cesetler otopsi için Muğla Belediyesi cenaze aracı ile Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, olayla ilgili bir şey bilmediğini, içeride İl Emniyet Müdürü ve Savcının işleri yürüttüğünü söyledi.

İl Emniyet Müdürü Kadir Ay olay yerinde yaptığı açıklamada Yurt-Kur Müdürü İsmail Işıktaş’ın 16:30 sıralarında müdür yardımcısı Abdulgani Göldez’i ofisine giderek kendi ruhsatlı silahıyla üç el ateş etmek suretiyle ölümüne sebebiyet verdiğini belirterek, “Hemen arkasından ruhsatlı silahıyla kafasına bir el atışla intihar etmiş bulunuyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Gerçekten çok üzücü bir olay.” dedi.