Acıpayam asfaltındaki Şiir Otelde düzenlenen  kahvaltılı etkinlikte hekimler ve hekim adayları bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Doktorluk mesleğinin önemi ve bu görevi yaparken hangi konulara dikkat edileceği aktarıldı. 
Toplantıda daha sonra “Serbest Kürsü” bölümünde hekimler öğrencilere braşlarını tanıttı. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Eda Yıldız Özel ve Kadın Hastalıkları-Doğum Uzmanı Adile Gümüş   branşları ve Özel Muayene Hekimliği konusunda, Acil Tıp Uzmanı Bengü Daşdibi ve Dr. Rukiye Tekin Acil Hekimliği konusunda, Dr Ayşe Odabaş  ve Dr. Nesrin Çelik İşyeri Hekimliği konusunda, Aile Hekimi Uzmanı Funda Çetinkaya, Dr. Ayşegül Canan, Dr. Dilek Yılmaz, Dr. İkbal Çırnaz, Dr. Berrin Kazak Aile Hekimliği konusunda, Uzm.Dr. Hatice Erbeyin Biyokimya Uzmanlığı ve Temel Bilimler konusunda hekim adayları ile tecrübelerini paylaştılar. 
Hekimleri ilgiyle dinleyen  tıp fakültesi öğrencileri branşlar konusunda ve hayata dair sorular sorarak bilgi aldılar. 
Hekim adayı olan öğrencilere sevdikleri branşı seçmeleri gerektiğini ve hekimliğin zor ve özveri gerektiren bir meslek olduğunu belirten hekimler, öğrencilere tavsiyelerde bulundular.