U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları için Denizli’de bulunan Manavgat Belediyespor U19 takımı dün Denizli’ye geldi. Denizli’de bir otele yerleşen takımdan 13 futbolcu bugün sabah saatlerinde karın ağrısı şikayeti olduğu gerekçesiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada futbolculara serum verilirken, futbolcular daha sonra taburcu edilerek yeniden kaldıkları otele döndü.
Manavgat Belediyespor U19 takımının bugün Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’nda Muğlaspor ile yapacağı karşılaşma ileri bir tarihe ertelenirken maçın ne zaman oynayacağına Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun karar vereceği belirtildi.
Manavgat Belediyespor Kulüp Menajeri Ahmet Ersoy, sabah saatlerinde futbolculardan 13’ünde karın ağrısı şikayeti olduğunu belirterek, "Bizim kafilemizde 29 kişi var. Sabah kahvaltıdan önce bazı futbolcu arkadaşlarda karın ağrısı şikayeti oldu. Biz de arkadaşları hastaneye götürdük. Hastanede serum verildi. Şu anda tüm arkadaşlarımızın durumu iyi. Hepsi kaldığımız otele döndü. Yedikleri veya içtikleri bir şeyin dokunduğunu düşünüyoruz. Bu durumdan dolayı maçımız da ileri bir tarihe ertelendi" dedi.