Belediye, şehir merkezindeki alt yapı hatlarının yenilenmesinin ardından bu kez de merkez dışındaki mahalleler ile yeni bağlanan yerleşim birimlerinin alt yapı sorunun çözmek için yoğun bir çalışma içine girdi.
  Merkez dışının tamamını kapsayacak şekilde alt yapı ihaleleri bir bir düzenlenip imalatı da devam ediyor. Muhtelif yerlerdeki alt yapı hatlarının yapımı için de ihale düzenlenerek sorunun kökten çözümü için ilk adım atıldı. Bağbaşı Hizmet Binası’ndaki ihaleye, 20 km kanalizasyon, 30 km içme suyu ve 6 km abone bağlantılarını içeren alt yapı inşaatı için 3 firma katıldı. İhale komisyonun değerlendirmesi sonucu kazanan firma 5 gün içinde alt yapı işine başlayacak. Böylece, şehir merkezindeki alt yapı hatları nasılsa kenar mahalleler ve yeni bağlanan yerlerdeki alt yapı hattı da aynı kaliteye ulaşacak.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapı çalışmalarının cesaret ve kararlılık gerektirdiğini belirterek, ‘Bilindiği üzere kent merkezinde büyük bir alt yapı dönüşümü projesini gerçekleştirdik. Alt yapıyla birlikte Türkiye’nin en temiz suyunu içmeye başladık. Ardından üst yapıyı tamamladığımızda ise şehrimiz daha da bir güzelleşti. Şimdi aynı çalışmalarımızı yeni bağlanan belde ve merkez dışındaki mahallelerimizde sürdürüyoruz. Yeni düzenlediğimiz ihalemiz de, bu bütünün bir parçasıdır. 56 km’lik kanalizasyon ve içme suyu hattı şimdiden hayırlı olsun.     Tamamlandığında Türkiye’nin en temiz suyu bu bölgelere de ulaştırılırken kanalizasyon sorunu da tarih olacak’ dedi.