Pamukkale Belediyesi başarıyla sürdürdüğü projelerine bir yenisini daha ekleyerek herkesi kan verip can kurtaracak olan ‘El Ele Kan Bağışı Kampanyası’na destek olmaya davet etti. Kampanyaya, belediye çalışanlarının yanı sıra tüm vatandaşlarımızda katılabilecek.  
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye bahçesine Kızılay Çadırı kurulacağını, kan vermek isteyenlerin gün boyu çadırlarda kan bağışı yapabileceğini belirterek şöyle dedi:
‘Pamukkale Belediyesi olarak kan verme kampanyasına biz de destek vermek amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Kan bağışı can vermenin yanında kan verene de fayda sağlamaktadır. Biz de başkanlık ve meclis üyeleri ile personel olarak böyle bir çalışma da yer aldık. Gün boyu kan merkezindeki görevli arkadaşlar burada kan alacaklar. Kan çok önemlidir. Herkesin kan bağışına destek vermesi gerekir. Bugün belki kana ihtiyacımız olmayabilir ama her an bizler bu kana ihtiyaç duyabiliriz. Bundan dolayı bütün vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla yerel yöneticiler olarak örnek olmak için bizler de kan vermek istiyoruz. Geçen yıl yoğun bir destek oldu. Bu kampanyamızda da gerek personelimizden ve gerekse vatandaşlarımızdan yoğun ilgi bekliyoruz. Belirli aralıklarla kan vermek sağlık açısından son derece faydalıdır" dedi.