Denizli Devlet Hastanesi’ne, hayırsever Necla Deligöz tarafından bloklar arası hasta taşımada kullanılan akülü araç bağışı yapıldı.
Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın makamında yapılan protokole hayırseverler Necla Deligöz ve annesi Vesile Doğru ile hastane idaresi katıldı. Yapılan protokolle hayırsever Deligöz anne ve babası adına hastaların hastane blokları arasında taşınmasında kolaylık sağlayan akülü hasta taşıma aracını Denizli Devlet Hastanesi’ne bağışladı.
Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan bağışta bulunarak, bir akülü aracın daha hastane bünyesine kazandırılmasını sağlayan hayırsever Necla Deligöz’e teşekkür ederek, "Bloklar arasında hastalarımızın ulaşımının kolaylığı aynı zamanda acil servis, ultrason, MR, tomografi gibi birimlerin arasında ulaşımın daha konforlu, daha rahat olabilmesi ve hastalarımızın daha rahat edebilmesi için biz mini, akülü hasta taşıma araçlarından oluşan bir hizmet oluşturduk. Bundan böyle hastanemizde bloklar arasında ve görüntüleme birimleri arasında ki ulaşımı, bu akülü hasta taşıma araçlarımızla daha konforlu olarak yapacağız. Bu nedenle, bu akülü aracımızı anne ve babası Vesile Doğru ve merhum Halil İbrahim Doğru adına hastanemize bağışlayan Necla Deligöz’e çok teşekkür ederiz. Bu yardım doğrultusunda akülü aracımızı hastalarımızın hizmetine sunduk" dedi.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, konuşmasının ardından bağışta bulunarak, hastaların bloklar arası daha konforlu bir şekilde taşınmasını sağlayan hayırsever Necla Deligöz ve annesi Vesile Doğru’ya bir plaket ile teşekkür etti.
Hayırsever Necla Deligöz ise hastaneye bir katkısı olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Annem sağlığı yerindeyken bir bağışta, bir hayırda bulunmak istiyordu. Uzun zamandır nerede, nasıl bir yerde bağış yapabiliriz diye düşünmüştük. Hastanede ki doktor arkadaşlardan bağış için Denizli Devlet Hastanesi’nin uygun olduğunu, burada bir ihtiyaç olduğunu öğrendik. Ve annem ile birlikte bu bağışı yapmak istedik. Bu bağış, Denizli Devlet Hastanesi’ne hem bir katkı, hem de hastalara destek olsun amaçlı yapılmış bir bağıştır. Tüm hayırseverleri de bu tür bağışlar yapması için Denizli Devlet Hastanesi’ne bekleriz. Ben bu bağışı yaptığım için çok mutluyum" dedi.