Forum Çamlık, sağlıklı bir yaşam için Denizli halkını bilgilendirme ve bilinçlendirmeyi amaçlayan Sağlık Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Başta obezite olmak üzere sağlık ve güzellik konularında merak edilen soruların cevaplarını bulacağı etkinlik, 14-16 Kasım arasında Forum Çamlık’ta gerçekleşecek.

Yaşam kalitesini düşüren ve çeşitli rahatsızlıklara yol açan obeziteye karşı yürütülen mücadele, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de birincil eylem planı kapsamında yer alıyor. Sağlık Bakanlığı’nın da önemsediği ve çeşitli çalışmalar yürüttüğü bu konuda, obezite başlamadan önce, hatta daha okul yıllarında kişilerin bilinçlendirilmesi büyük önem taşıyor.
Denizli ve çevresi için ayrıcalıklı bir alışveriş ortamı sunmanın yanı sıra bölge halkı için sosyal projelere de imza atan Forum Çamlık, Dolphinmed Sağlık Polikliniği işbirliğiyle Sağlık Günleri’ni düzenliyor. 

Sağlığa dair her şey bu etkinlikte…

Obezite hakkında merak edilen soruları cevaplamak ve toplumu bilinçlendirmek üzere düzenlenen Sağlık Günleri, 14-15-16 Kasım tarihlerinde Forum Çamlık’ta gerçekleşecek. Daha sağlıklı bir yaşam sürmek ve obeziteye karşı mücadele etmek isteyen herkesin davetli olduğu etkinlikte sağlık ve güzellik stantları da yer alacak. 
Sağlıklı yaşama dair birçok detayın bulunabileceği etkinlik, 14 Kasım Cuma Dünya Diyabet Günü’nde saat 13.00’te Forum Çamlık zemin katta düzenlenecek bir Sağlık Kokteyli ile başlayacak. Takip eden 3 gün boyunca estetik cerrahiden çocuklarda beslenmeye çok sayıda konu ele alınacak. Ücretsiz şeker ölçümü ve cilt analizinin yanı sıra katılımcılar; sağlıklı yaşam, spor ve güzellik konularında da merak ettiklerini sorma fırsatı yakalayacak, beslenme workshopları ile farklı alanlarda uzman doktorlar ve diyetisyenlerle yapılan söyleşilere de katılabilecek. 
Sağlık günlerine özel bir kampanya

Bilgilendirici ve keyifli etkinliklerine Sağlık Günleri ile bir yenisini ekleyen Forum Çamlık, Sağlık Günleri’ne özel olarak düzenlediği kampanyada 100 TL’lik alışveriş yapan herkese güzellik hizmeti için 125 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya Forum Çamlık’taki mağazalardan tek seferde 100 TL alışveriş yapan misafirler katılabiliyor.


Program:

14.11.2014:  Cuma
13:00   Açılış ve Şağlık Kokteyli
15:00   Ücretsiz Şeker Taraması 
16:00   Dr. Oygar Aytekin, Estetik Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı: “Estetik Cerrahide Yeni Trendler”
15.11.2014:  Cumartesi
14:00   Diyetisyen Merve Sarıkaya ile “Leziz ve Sağlıklı İçecekler Atölyesi” 
16:00   Dr. Cengiz Güneş, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı:  “Psikiyatri Gözüyle Aşk ve Sevgi Üzerine”
18:00   Eftal Geçgil, Diyetisyen : “Okul Çağı Ve Okul Öncesi Çocuklarda Beslenme”
16.11.2014:  Pazar
14:00   Diyetisyen Merve Sarıkaya ile “Leziz ve Sağlıklı İçecekler Atölyesi” 
16:00   Dr. Ülkü Çetinkanat, Dahiliye Uzmanı:  “Kilo, Şeker, Tansiyon...Ne Yersek Oyuz”
18:00    Elif Erkin, Diyetisyen: “Besin İntoleransı”