Denizli’nin yaşam ve eğlence merkezi Forum Çamlık, ziyaretçileri için düzenlediği etkinliklere bir yenisini ekleyerek, “180” kitabıyla kanserle mücadeledeki başarı öyküsünü herkese duyuran Dida Didem Kaymaz’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği, Kansersiz Yaşam Derneği ve Denizli Özel Sağlık Hastanesi ile Forum Çamlık’ın birlikte düzenlediği etkinlik, 16 Ocak Cumartesi günü, saat 14.00’da Forum Çamlık’ta gerçekleşecek. Söyleşide etkileyici hikayesi ve yaşam motivasyonuyla herkesin saygısını kazanacak olan Dida Didem Kaymaz, 26 yaşında tanıştığı bu amansız hastalığı ve “6 ay ömrün kaldı” denilmesine rağmen kanserle olan mücadelesinde nasıl galip geldiğini anlatacak.

2010 yılında kurduğu ve halen başkanlığını yürüttüğü Kansersiz Yaşam Derneği’yle, Türkiye’deki binlerce kanser hastasına destek olan Dida Didem Kaymaz, söyleşide Denizli halkının sorularını yanıtlayacak ve kanser hastalarını hayata döndürmek adına yürüttüğü projeleri anlatacak. Son derece öğretici olacak etkinlikte konuklar çağımızın hastalığı kanser ve tedavi yollarıyla ilgili bilgilendirilecek ve bu konudaki duyarlılıkları artacak.

Başta kanser hastaları ve aileleri olmak üzere, herkese umut ışığı ve yaşam motivasyonu olacak söyleşinin ardından, Dida Kaymaz kanserle mücadelesini anlattığı kitabı “180”i imzalayacak ve imza günü kapsamında bütün sevenleri kendisiyle birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı bulacak.

Kanser hastaları ve ailelerine yalnız olmadıklarını ve umutsuzluğa düşmemeleri gerektiğini hatırlatacak olan etkinlik, tüm konuklara kanserden korkmamaları ve mücadeleden asla vazgeçmemeleri gerektiğinin altını çizecek.