Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Berna Öztürk yapımı devam eden ve çok kısa bir zamanda açılması planlanan Çameli ve Tavas Devlet Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamaya göre,
Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli'nin Çivril ilçesinde 100, Tavas'ta 100 ve Çameli'de ise 27 yataklı olarak yaptırılan devlet hastanelerinin inşaatlarında sona gelindiği belirtildi.

Çameli ilçesinde yapımı devam eden 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesi, Tavas'ta 100 yataklı, içinde yoğun bakım ünitesi, bilgisayarlı tomografi gibi görüntüleme cihazları bulunan, ameliyathanesi ile hizmet verecek olan Tavas Devlet Hastanesi'nin tamamlanması için yapım çalışmaları devam ediyor. 

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Çameli ve Tavas'ta hastanelerin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çameli Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Öztürk ve beraberindekiler Tavas Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu. Öztürk, "Yeni hastanelerle Denizli'nin her köşesine sağlık hizmeti götüreceğiz" dedi.