Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Kamu Hastaneleri Birliği kapsamında Denizli Devlet Hastanesi’nde de yeni yönetim belli oldu. Uzm. Dr. Ramazan Canural başhekimlik görevini bırakırken kalp damar cerrahisi uzmanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan hastane yöneticisi olarak atandı. Başhekimliğe Uzm. Dr. İbrahim Ethem Çövüt, İdari Mali İşler Müdürlüğü’ne de Ali Kemal Armutçuk getirildi.

Görevini bırakan Uzm. Dr. Canural için başhekimlik makamında bir tören düzenlendi. Canural, 10 yıldan beri idarecilik yaptığını belirterek, yeni yönetime başarı temennisinde bulundu. Ramazan Canural, “Denizli Devlet Hastanesi, Denizli ve bölge insanının sağlık sorunlarını çözen çok önemli bir kurum. Sağlıkta dönüşüm projelerinin başından beri arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Hastanemiz o günden bu günlere gelene kadar çok güzel aşamalar geçirdi. Bu aşamaların ortaya çıkmasında, çalışan arkadaşlarımızın büyük katkısı olmuştur. Denizli’deki hayırseverlerin büyük katkısı olmuştur. Herkes biliyor ki bu hastane, bölgenin ve Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birisi. Bu hastanenin iyi yönetilmesi durumunda bütün Denizli ve bölge halkı rahat eder. İnşallah bundan sonra da hastanemiz yeni yönetimle birlikte büyük başarılara imza atacaktır.” dedi.

Opr. Dr. Saçkan da Denizli Devlet Hastanesi’nin hakettiği değeri alması için yeni yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Kadir Gökhan Saçkan, “Hastanemizin gelişmesinde çalışan bütün personelimizin aynı şevkle çalışmalarını sürdüreceğine eminim. Bu müessesenin üzerine bir taş, bir tuğla koyabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra Saçkan, Canural’a şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.