Denizli'de, kırk yaşındaki Nahit Oktar, 25 yıl önce kendiliğinden oluşan şaşılıktan yapılan cerrahi müdahaleyle kurtularak net görmeye başladı. 
Ameliyatı gerçekleştiren Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nurullah Keskin, ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, Nahit Oktar’ın 3 gün içinde sağlığına kavuştuğunu söyledi. Op.Dr. Keskin, gizli kaymanın ülkemizde sık rastlanan bir göz hastalığı olduğunu belirterek "Her iki göz açıkken birleştirici bir mekanizma ile beyin gözlerin paralel durmasını sağlar. Ancak gözlerden biri kapatıldığında bu mekanizma bozulur ve kapatılan gözde kayma oluşur. Bu tip durumlarda hasta genellikle kaymanın farkında değildir ve gözlerde yorgunluk hissi, kızarıklık, ağrı, kuruluk hissi ve baş ağrısı gibi şikâyetlerle başvurur. Şaşılık ameliyatı, eğer şaşılığı görme kusuru yokken gözlükle yok edilmiyorsa ya da gözlük kusuruna bağlı bir şaşılık yoksa ameliyat bu durumlarda yapılmalıdır. Gözlük kullanımı ile şaşılık düzeltilmiyorsa ameliyata başvurulabilir" dedi.
Eskisinden daha iyi gördüğünü ifade eden Nahit Oktar, "Gözlerim daha iyi görecek, dengesini daha iyi kuracak ve her şey daha net olacak umuduyla ameliyat olmaya karar verdim. Şu an hem dış görünüş olarak daha sağlıklıyım hem de gözlerimin görme kalitesi daha yüksek" diye konuştu.
40 dakika süren ameliyatın ardından göz sağlığına kavuşan Nahit Oktar, görmede sıkıntı yaşamadığını ve net görebildiğini belirterek Op. Dr. Nurullah Keskin ve ekibine teşekkür etti.