En zor anlarda kulakları tırmalayan siren sesiyle gelen imdada yetişen ambulansların öneminin büyük olduğu günümüzde Denizli'nin Çivril ilçesinde duyarlı bir vatandaşın Devlet Hastanesi'ne ambulans hediye etmesi hastane yöneticilerini ve vatandaşları sevindirdi.
 
Çivril Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç duyduğu acil yardım ambulans eksiği hayırsever gurbetçi Fatma Erdoğdu tarafından giderildi. Erdoğdu tam donanımlı ambulansı, hastaneye kullanılmak üzere bağışladı.

Denizli'nin Çivril ilçesi Kızılcasöğüt mallesinde ikamet etmekte olan Fatma Erdoğdu isimli gurbetçi vatandaş, Çivril Devlet Hastanesi'nde kullanılmak üzere ambulans bağışladı. Ambulansın teslim töreni için Denizli kamu Hastaneleri Genel sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril İlçe kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Beleidye başkanı Dr. Gürcan Güven, AK Parti İlçe başkanı Mehmet Celep, Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Şahin Öztürk ve protokol üyeleri Fatma Erdoğdu’nun evine kadar giderek teşekkür etti.

Ambulansın teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Kamu hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk “İlçemiz için çok önemli bir eksiğin giderilmesinde destek sağlayan Fatma teyzemizden Allah razı olsun” dedi.