Ülkemizin en büyük Chopper Motosiklet Festivali hafta sonu,  Denizli'nin gözde doğal cenneti Pamukkale/Karahayıt Bölgesi’nde yapıldı. Komşu illerden de tanışma, dayanışma adı altında birçok motor tutkununun katıldığı ve 6 Ağustos’ta başlayan festivalde tanıtımlar, yarışmalar yapıldı, ödüller verildi, stantlar kuruldu 2 gün boyunca da konserler düzenlendi. Cuma akşamı Necati ve Saykolar grubu sahne alırken, katılımcılar Cumartesi günü de ünlü sanatçı Demir Demirkan’ın konseri ile coştular.



Cerrahi Hastanesi’nin 2 gün boyunca sağlık sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda,  sağlık ekibi tedbir amaçlı hazır bulunurken, parmak kesilmesi, omuz gerilmesi, egzoz yanığı, bayılma gibi hafif yaralanmalarda müdahalelerde bulunuldu. Hastane Kurumsal İletişimEkibi’nin de yer aldığı organizasyonda son model motorlar da sergilendi. Dolu dolu geçen bu festivalin ardından motor sevenler, bir dahaki organizasyonda buluşmak üzere vedalaştılar.



CERRAHİ HASTANESİ RAHVAN AT YARIŞLARI’NDA DA SAĞLIK SPONSORU
Cerrahi Hastanesi Ambulansı ve sağlık ekibi, Tavas Belediyesi’ne bağlı 3. Kızılca Rahvan At Yarışları’nda da hazır bulundu. Cumartesi gecesi Denizlili sanatçımız Efe Güngör ve Nihal Sarda konseri düzenlendi.
Yarışlar sırasında atların çarpışması sonucu meydana gelen yaralanmaya ve bayılmalara ilk müdahale hastanenin sağlık ekibi tarafından yapıldı. Gerek motor festivalinin gerekse at yarışlarının yetkilileri hastaneye desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.