Aydın’ın Buharkent ilçesinde yaşayan böbrek hastası 13 yaşındaki İlhan Güler’e, Galatasaraylı taraftarlar forma ve tişört hediye etti.
Buharkent ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki İlhan Güler bir süredir böbrek hastalığıyla yaşamaya çalışıyor. Sık sık diyalize giren İlhan bu yüzden okulunu bıraktı. Tek tutkusu olan Galatasaray maçlarını izlemeyi çok seven İlhan Güler’e, Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan’dan destek geldi. Ultraslan Denizli İl Koordinatörlüğü’ne bağlı 10 taraftar, yanlarında forma, atkı ve tişörtle İlhan Güler’i evinde ziyaret etti. Yanlarında yaş pasta götüren taraftarlar, sarı kırmızı hediyeleri minik İlhan’a verdi. İlhan Güler de kendisini ziyarete gelen herkese teşekkür etti.
Ultraslan Denizli İl Koordinatörü Ertan Gündoğan, Aydın’ın Buharkent ilçesinde yaşayan İlhan'ın hem hasta hem Galatasaraylı olduğunu öğrendiklerini belirterek şöyle konuştu: "Onu mutlu etmek için kolları sıvadık ve elimizden geldiğince sarı kırmızı eşya topladık. Yanına gelerek ona destek olmak istedik. İnşallah hastalığından kurtulur ve bizle birlikte Galatasaray maçlarını izler."