Denizli'nin Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Halcı, ilk evliliğinden olan lenf kanseri hastası oğlu 8 yaşındaki Şahin Özmen'in tedavisi için destek istedi. Tedavinin pahalı olduğunu ve dayanacak güçlerinin kalmadığını belirten Halcı, minik Şahin'in yüzündeki gülücüğün solmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak güçlerin kalmadığını söyledi.
Pamukkale'ye bağlı Akköy Mahallesi'nde oturan Akköy Merkez İlkokulu öğrencisi Şahin Özmen, geçen yıl 3'üncü sınıfı başarıyla tamamladı. Geçen Haziran ayında rahatsızlanan Minik Şahin'in lenf kanseri olduğu belirlendi. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde kemoterapi tedavisi gören Şahin, bu yıl okula da gidemedi. Tedavi masrafı ise ailesinin belini büktü. Dayanacak gücü kalmayan aile, hayırseverlere çağrı yapıp destek istedi. Tedavi için ayda iki kez Şahin'i Denizli'den Ankara'ya götürdüklerini, devletin ilaçların tamamını karşılamadığını söyleyen ev kadını annesi Ayşe Halcı, şöyle dedi: "Ankara'ya gitmemiz ve ilaçlar ayda 4 bin lira masraf çıkartıyor. Pahalı bir tedavi. Ev hanımıyım. Ayakkabıcı eşim Rafet Halcı, çocuğumun tedavisini aksatmamak için aylardır çalışamıyor. Birikimlerimiz de artık tükendik. Evladımızın iyileşmesi için bir süre daha tedavisi devam edecek. Hayırseverlerin yardımına ihtiyacımız var."

OKULA TEKRAR GİDEBİLMEK İSTİYOR

Minik Şahin, 3.5 ay önce dünyaya gelen kız kardeşi Gülizar ile vakit geçirirken, bir an önce okuluna dönmek istediğini belirterek, "Öğretmen ve arkadaşlarımı çok özledim. Bir an önce iyileşip okula gitmek istiyorum" dedi.