Kanser otu adlı otun 20 günlük kullanımının ardından kanserin vücuttan atılacağını ifade eden Lütfü Acet, ”içinde bulunduğumuz yıl içinde bahar ayları ve Ağustos ayı arasında kanser otunun hasat yapılması yani toplanması gerekiyor. Ağustostan sonra olmaz. Belirli yükseltiye sahip dağlık alanlarda elverişli bir şekilde yetişiyor. 1987 yılından bu yana yani 30 yıldır ben bu otu kanser hastalarının sağlıklı bir yaşama kavuşmasına ulaşımını sağlıyorum. Bunu da sadece Allah rızası için yapıyorum. Kanser hastalarından herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Ot karşılığında bir kuruş bile almışlığımız yok” dedi.

“20 GÜN İÇİNDE KANSERİ BİTİRİYOR”
20 günlük bir kullanımın ardından kanserin tamamen tedavi edileceğini belirten Lütfü Acet, “Kanser hastası olan kişi 20 gün bu ottan kullanırsa hiçbir sorunu kalmaz. Bütün kanser türleri için geçerli. Son zamanlarda çok yoğun bir talep oldu. Artık ot isteğine yetişemiyoruz. Kansere karşı topladığımız otları sadece bize gelene veriyoruz artık, kanser durumu acil olana daha çabuk ulaşmak istiyoruz” diye ifade etti.

6 YILLIK KANSERİ YENDİM
Kanserden öleceği anda ot sayesinde kanseri yendiğini söyleyen Lütfü Acet, “Kendim yaşadım kanser acısını. Kanser hastalığını 6 sene geçirdim. Profesörler hiçbir şekilde tedavi olamayacağımı ve öleceğimi söylediler. Gırtlak kanseriydim. Kara kara düşünürken bir şekilde bu kanser otu karşıma çıktı. Kaynatıp kaynatıp içtim. 30 gün boyunca. Daha sonra doktora kontrole gittiğim günde hiçbir belirtinin kalmadığını söylediler. Kanser hastalığı nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bildiğimden kanserden dertli kişilere yardım etmek istiyorum. Ben nasıl kanser hastası iken şifaya kavuştuysam, onların da kavuşmasını istiyorum” dedi.

Kaynak: manisamanset.com