Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, (MHP) seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
MHP adayı Bahtiyar, çalışmalar çerçevesinde İstasyon Caddesi, Bağbaşı, ve Deliktaş mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği bölgelerde vatandaşın büyük ilgisiyle karşılanan Bahtiyar,  sorunlarını dinledi, projelerini anlattı ve  destek istedi.
KALIICI ÇÖZÜM
Yerel yönetimlerin görevinin sorun çözmek ve vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirten Bahtiyar,  “Bunun için de yerel yönetimler insanını sevmeli ve onların rahat bir yaşam sürmesini gerçekten yürekten istemeli. İşte bizim hareket noktamız bu. Çünkü rahatlığın öne çıktığı bir çağda bizim insanımız bunu çoktan hak etti ve bu yaşam kalitesine artık ulaşmalı.” dedi.
Bahtiyar, ilçede yaşanan sorunlara kalıcı çözümler getirecek projeler hazırladıklarını kaydetti. 
KALİTE YÜKSEK OLMALI
MHP adayı Bahtiyar, “Modern dünyada yerel yönetimler insanların yaşamlarını kolaylaştırmanın yanı sıra yaşam kalitelerini yükseltmek için de çalışmalarımız sürüyor.  Bu kapsamda bizim de öncelikli amacımız insanımızın yaşam kalitesinin yükselmesini sağlamak. Yaşam kalitesi bildiğiniz gibi çok geniş bir kavram. Bizim kastımızda işte tam anlamıyla bu. İnsanımızın yaşam kalitesi sabah uyanıp akşam tekrar uyuyuncaya kadar geçirdiği bütün zaman diliminde yüksek olmalı. Bunun için de yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor” diye konuştu. Projeleri hazırlarken teknolojiden olabildiğince faydalandıklarını da dile getiren Bahtiyar, gerek proje aşamasında gerekse projelerin kapsamında teknolojiyi en yüksek düzeyde kullandıklarını söyledi. Teknolojinin çağdaşlaşma anlamına geldiğine vurgu yapan Bahtiyar, hem kampanya döneminde hem de sonrasında teknolojiden sonuna kadar yararlanacaklarını söyledi. Bahtiyar ayrıca, MHP Büyükşehir adayı Ali İpek’in proje tanıtım toplantısına katıldı.