Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatmak için Denizli’yi adım adım geziyor. 
Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında vatandaşlarla buluşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’yi adım adım geziyor. Gözler, Uzunpınar, Karahayıt kasabaları ile Kurtluca, Akdere, Güzelpınar, Akçapınar, Belenardıç, Eymir ve Haytabey köylerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Zolan, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Gece geç saatlere kadar süren ziyaret programında Büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatan Başkan Zolan vatandaşlardan gelen soruları cevaplıyor istek ve dileklerini alıyor.
Gözler Kasabası’ndan başlayan ziyaret programı çerçevesinde burada kurulan pazarı gezen ve esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Zolan, programı kapsamında yer alan belde belediyelerini de ziyaret ederek belediye başkanlarından çalışmaları hakkında da bilgiler alıyor.Gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, düzenlenen toplantılarda Büyükşehir'in kazanımlarını anlatıyor. 28 yıllık hasretin yapılan girişimlerle nihayet sona erdiğini hatırlatan Başkan Zolan, “ Denizli çok uzun bir bekleyiş sonunda nihayet Büyükşehir oldu. Bizden önce büyükşehir olanlar bu zaman zarfında bizden çok fazla yol kat etti. Şimdi bu mesafeyi kapatma zamanı. Biz Büyükşehiri adımız, namımız, şanımız büyük olsun diye istemedik. Biz Büyükşehirin imkanları ile büyük işler, büyük projeler yapalım Denizli’nin her noktası kalkınsın, hizmetle tanışsın diye bu mücadeleyi verdik. Şükürler olsun ki bu amacımıza ulaştık. İnsanlarımızın derdine derman olmak, Büyükşehir’in imkanları ile Denizli’nin her noktasına hizmet götürmek için ilk adım atılmış oldu. Sırada hizmetlerin buralara getirilmesi kaldı. Birçok ilçeye imrenirdi. O büyük köyü gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın da desteği ile bu gün Türkiye’de parmakla gösterilir bir hale getirdik. Fakat biliyoruz ki bu hizmetler sadece merkezde değil Denizli’nin en ücra yerinde de olmalı işte bu sebeple Büyükşehir Denizli için çok önemli” dedi.
Birkaç yıl sonra Denizli’nin her noktasında yaşayan vatandaşlara ‘İyi ki Büyükşehir olmuşuz’ dedirteceklerini dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Çıkan yasa ile birlikte Denizli’de 360 köy, 68 belde, 18 ilçe şükürler olsun ki Büyükşehir’in imkanlarından yaralanacak. Biz buralardan bir şey almaya değil, hizmet vermeye, dertlere derman olmaya geliyoruz. 10 yıldır ne yaptığımız ortada. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Bizim aynamız Denizli. Biz istiyoruz ki Denizli’de ne varsa Denizli’nin en uzak noktasında o olsun. Bizim tek derdimiz bu.’’