AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Honaz ve Kocabaş’ta vatandaşlarla buluştu. Kiraz ve üzüm diyarı Honaz’da halka seslenen Zeybekci, tarımsal destek alamayan kiraz, üzüm ve tütün gibi Denizli’nin önde gelen ürünlerine destek kapsamına alınması için çalışacaklarını dile getirdi. Zeybekci, ilk kez AK Parti hükümetleri tarafından verilen mazot desteğinin de arttırılacağını müjdeledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Honaz Merkez,  Kocabaş Beldesinde ve köylerde vatandaşlarla buluştu. Gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarını sürdüren Zeybekci, 2023 hedefi çerçevesinde Denizli özelindeki projeleri hakkında halka bilgiler verdi. Honaz’da halka seslenen Zeybekci özellikle tarımsal projeleri açıkladı.

Her İlçeye bir gölet

Tarımda sulamanın büyük bir problem olduğunu kaydeden Zeybekci, “Bu sorunu ortadan kaldırmak için her ilçeye yeni birer gölet yapacağız. Bu göletler küçük birer baraj gibi o ilçenin hem sulama hem de içme suyu ihtiyacını karşılayacak” dedi.

Üreticinin yüzü gülecek

Tarımsal desteklerin artacağını müjdeleyen Nihat Zeybekci, “Honazlı kiraz üreticisinin, üzüm üreticisinin ve Denizlili tütüncünün ürünü tarımsal destek alamıyordu. Bu gibi ürünlerin destekleme kapsamına alınması için elimizden geleni yapacağız. Ve bu konuda başarılı olacağımıza da eminiz. Tarihinde ilk kez AK Parti iktidarında verilmeye başlanan mazot desteğinin ise yetersiz olduğunu biliyoruz. Mazot desteği artırılacaktır” dedi.

Milletvekili Adayı Zeybekci’nin sözleri sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi. Zeybekci konuşmasında Denizli’nin 2023 hedefine uçarak gideceğini ve tek vücut olduğunu vurguladı ve; “2004 yılında Denizli halkı bize büyük bir görevi emanet etti. Bu görevi 7 yıl onurla gururla ve bir tek gölge bile bırakmadan taşıdık. Bu sürecin sonunda da halkın emanetini toz kondurmadan çizik olmadan emanet ettik. Şimdi yeni bir yola çıktık. Bu yol Denizli’ye hizmet anlamında Türkiye’ye hizmet anlamında çıkılan bir yol. Tek bir hedefimiz var; güçlü bir Türkiye, dünya şehri Denizli. Altyapısı ile ekonomik olarak güçlü bir Denizli için var gücümüzle çalışacağız. Çıktığımız bu yolda Denizli halkının bize destek vereceğinden eminiz” dedi.