AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, CHP'nin kendisi ile ilgili iftiralar dolusu gazete şeklinde broşür dağıttığını belirterek, "Bizden özür dilemedikleri sürece, bunun yalan olduğunu söylemedikleri müddetçe bunları ispatlamadıkları sürece onlara diyorum ki siz bu toprakların en onursuz insanlarısınız. Siz haysiyetsiz şerefsizsiniz." diye tepki gösterdi.
Zeybekci, kendisine yönelik ağır eleştirilerin yer aldığı ve CHP tarafından dağıtıldığını ifade ettiği künyesiz gazete ile ilgili il binasında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili adayları, İl Başkanı Avni Örki, belde ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Siyaset ve siyasetçi vazgeçilmez olduğunu ifade eden Zeybekçi, "Bazıları siyaset dışı çıkış aradılar. Denizli'de seçim kampanyası sırasında bu yönde tersine uygulamalar oldu. İftiralar oldu." dedi. 2009 yerel seçimlerinden sonra bazılarına haklarını helal etmeyeceklerini söylediklerini kaydeden Zeybekci, CHP’liler tarafından dağıtıldığını belirttiği “Zeybekci Kaçıyor” başlıklı künyesiz gazeteyi göstererek "Bu gazetenin içindeki iddiaları yapan CHP yönetimi ve bunun arkasında olan bütün ellere karşı hukuki olarak bütün haklarımızı arayacağız. Onlara Denizli’yi dar edeceğim. Eğer mahkemelerde hukukun üstünlüğü varsa bununla ilgili ne gereği varsa yapacağım. CHP yönetimi ve aday olanlar bizden özür dilemedikleri sürece, bunun yalan olduğunu söylemedikleri müddetçe, bunları ispatlamadıkları sürece onlara diyorum ki siz bu toprakların en onursuz insanlarısınız. Siz haysiyetsiz, siz şerefsizsiniz. Bunları mahkemede ispat etmediğiniz sürece siyaseti böyle onursuz yaptığını sürece siz onursuzsunuz. Bundan sonra hiç bir yerde kendilerini muhatap kabul etmeyeceğiz." dedi.
2005-2009 yılları arasında mecliste bulunan CHP meclis üyelerine kendisinin sorulabileceğini kaydeden Zeybekci, "Bu iddialar doğru çıkarsa ben de gereğini yaparım. Şurada daha iki gün var." diye konuştu.