Her ay düzenli olarak gerçekleşen ve Ak Partili bir belediye Başkanının ev sahipliği yaptığı toplantıda bu ay ki toplantı  Sığma Belediye Başkanı ev sahipliğinde gerçekleşti.
Toplantıya önceki dönem milletvekili Mehmet Salih Erdoğan Duacalı Belediye Başkanı Mustafa Güdücü Tosunlar Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz Sığma Belediye Başkanı Mestan Özkan il genel meclis üyesi Selahattin Özçiftçi Sarayköy ilçe Başkanı Ahmet Özbaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı
Belediyelerin sorunları konuşulan toplantıda belediye başkanları Milletvekili Zeybekci’ye sorunlarını aktardılar
Yeni büyükşehir yasası ve meclis çalışmalarıyla ilgili Belediye başkanlarına bilgi veren Zeybekci;
 Büyükşehir konusunun bu ay içinde komisyonlarda detaylarıyla konuşulacağını, büyükşehir konusunda ince eleyip sık dokuduklarını , "İçişleri Bakanlığı bu konuda milletvekilleri, belediye başkanları ve valilileri çağırarak bu konuda görüşüyor. Bu çalışmalar orta bir yerde toplanacak. 13 ilin tamamının sınırları büyükşehir belediyesi olacak. Şimdi detaylar konuşuluyor. Özel idare kalksın mı, kalsın mı? Büyükşehir Meclisi'nin üyeleri doğrudan mı seçilsin yoksa ilçelerden mi gelsin? Doğrudan seçilsin yönünde bir ağırlık var. Özel idareler ve il genel meclisleri kalksın diye bir görüş var. Ama il meclisleri doğrudan seçilsin görüşü daha yüksek bir oranda. O da bizim demokrasi anlamında önemli gördüğümüz bir şey. İki turlu dar bölgeli bir seçim sisteminin yerelde ilk uygulanması diye görebileceğimiz bir şey" dedi.sözlerine şöyle devam eden Zeybekci Denizli'nin büyükşehir için hazır olduğunu  "Neredeki binamız hangi ilçeye merkez olur, nasıl olmalı diye hepsini çalıştık. İlçelerle ilgili de güçlü ilçeler ortaya çıkacak. Yeterince tartışıldı ve zihnen ve beynen yerel yönetimler buna hazır hale geldi" dedi.
Bu tarz toplantıların teşkilat bilincini ve birliğini güçlendirdiğini dile getiren Zeybekci teşkilat olarak sorunların üstüne tek yumruk olarak gidilmesi gerektiğini  teşkilatın milletvekilinden il başkanına, ilçe başkanından mahalle başkanlarına kadar bir bütün olduğunu ve bu bilinçle her sorunun çözümünde birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.