Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bu millet eskisi gibi adamlarını idam sehpalarına gönderecek millet değil artık. Hepsi uyandı. Bunun farkında değiller. Onlar tuzak kurdukça millet de demokrasi tokadıyla cevap verecek” dedi. 
Ekonomi Bakanı Zeybekci, partisinin Denizli’deki adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Toplantının yapıldığı Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’na alkışlar arasında giren Zeybekci, vatandaşları selamladı. Toplantıya AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, ilçe adayları ve çok sayıda partili katıldı. Bakan Zeybekci, yaptığı konuşmada kendilerine büyük destek veren halka teşekkür ederek, “Biz hizmetin sevdalısıyız, delisiyiz. Biz bu milletin delisiyiz. Biz AK Partililer olarak hep beraber deliyiz. Akıllı insan bunca hizmeti nasıl yapar? Bizim bu millete anlatacak çok şeyimiz var. Biz çok şey yaptık. Denizli Türkiye’nin vizyon kentlerinden oldu, şimdi de siyasetin vizyon kentlerinden biri haline geldi” dedi. 
Milletin onuruyla yaşadığını ve her zaman dik durduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, “Çanakkale’de, Yemen çöllerinde, Allah-u Ekber Dağları’nda kırıldık ama teslim olmadık. Bize tuzaklar kuruyorlar. O tuzaklar her seferinde boyunlarına dolanıyor. Yine öyle olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın’’ diye konuştu. 
Ülkede kriz çıkarmaya çalıştıklarını ifade eden Zeybekci, “Artık o dönemler geçti. Millet davasının peşinde. Bu millet eskisi gibi adamlarını idam sehpalarına gönderecek millet değil artık. Hepsi uyandı. Bunun farkında değiller. Onlar tuzak kurdukça millet de demokrasi tokadıyla cevap verecek. Sandık geliyor, 59 gün sonra ak kara belli olacak. Millet muhteşem kararını verecek. Onların akılları başlarından çıkacak’’ dedi.
Ülkenin ekonomisinin çok sağlam olduğunu kaydeden Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Ne kadar isterlerse istesinler bu ülkede kriz çıkmayacak. Bu ülkeye kefen biçenlere, çukur kazanlara söylüyorum. Bu ülkenin Başbakanına kastedenlere söylüyorum, köpekler istedi diye atlar ölmez. Çok beklerler daha.”
Bakan Zeybekci, daha sonra adayları sahneye çağırarak halka tanıttı.