Denizli esnafının yakından tanıdığı ve onların içinden biri olan, elektrik işleri yapan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş her zaman halkın arasında. Esnaflar arasında tanınan sevilen bir kişi olan Yüceliş, meslektaşları tarafından ilgi ve destekle karşılanıyor. Elektrik Teknikeri Naşit Ak ve İşletmeci Fatih Çuvak sonuna kadar kendisini destekliyor şeklinde konuştular.

Sanayi esnafını dinleyen ve “Bu dava hepimizin davası” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş’e esnaflar da kefil oldu. Yüceliş, “Bizlere inanın ve güvenin” mesajı verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş’e esnaflardan büyük destek var. Partinin kuruluşunda görev alan, bir dönem il başkanlığı ve il genel meclis üyeliği de yapan Yüceliş, esnaf ziyaretlerinde ilgi odağı oluyor. Hükümetin çalışmalarını anlatan ve esnafların gelecek dönem daha rahat nefes alacağını açıklayan Yüceliş, “Bu dava hepimizin, Osman’ın, Mehmet’in, Nihat’ın, Bilal’in, Nurcan’ın Emin’in, Peral’ın davası değildir. Partimizin 13 yılda yaptığı hizmetler ortadadır. Yeni Türkiye için ikinci yarı başlıyor diyoruz. Bunu söylem, bizim dilimizde slogan olarak kalmayacak. Bunca zamandır verdiği sözleri turan bir partinin neferleri olarak diyoruz ki, yeni, güçlü ve daha yaşanabilir bir Türkiye’nin mimarisi olmaya hazır mısınız? Yapamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Bizlere inanın ve güvenin” dedi.