AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, 2014 yerel seçimi ile ilgili bir kaygılarının olmadığını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ederek seçime gireceklerini belirten Zeybekci, “Denizli’yi Ege Bölgesinde parmakla gösterilen bir şehir yaptık. Türkiye’nin vizyon kenti Denizli oldu. Kentin her köşesine hizmet götürdük. Yalan söylemedik, söz verdik mi yerine getirdik ve asla emanete ihanet etmedik. Bu yüzden önümüzdeki 2014 yerel seçimi ile ilgili hiçbir kaygımız yok. Büyükşehir olan Denizli’de Büyükşehir belediyesi ve 19 ilçe ile birlikte 20 belediye başkanlığını kazanacağız. Açık ara seçimi kazanacağız. Denizlimizin plakası da 20. Biz 20 mazbatanın yirmisini de seçimden sonra Başbakanımıza sunmak istiyoruz. Bir iki eksik olursa üzülürüz” diye konuştu.

Başınız dik olsun

Denizli’de siyasetle uğraşanlar içinde en başı dik, heybetli yürümesi gerekenlerin AK Partililer olduğunu ifade eden Zeybekci, “Denizli’nin yeraltı ve yer üstü çalışmalarını biz yaptık. Muhalefet yeraltı çalışması için kazdıkları çukurda bizim boğulacağımızı zannetti, ama her zamanki gibi yanıldı. Halkımızın desteği, partililerimizin özverili çalışmalarıyla her seçimden başarı ile çıktık. Bugüne kadar gelip geçenler bu halka yalan söyledi, kandırdı. Halkımızda kendisine oynanan oyunlara yeter dedi. Onlardan aldığımız emaneti daha yukarılara çıkarmak için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Bu kentte taş üstüne taşı biz koyduk. Hiç kimse bize başarısızsınız diyemez, projeleriniz yok diyemez. Yalancısınız diyemez. Belediye başkanlığım döneminde de aldığımız birçok kararda arkamızda il teşkilatımızın tüm kademelerinin desteğini hep gördük. Denizli’de bir şeyler başarılmışsa bu başarı hepimizindir. Onun için bu kentte başı dik, alnı ak dolaşacak kişilerde sizlersiniz. Her kim bu hizmetlersen dolayı Allah razı olsun diyorsa bu bize yeter.” diye konuştu.

 Yalan ve iftiraya hazır olun

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde muhalefet partilerinin yalanlara, iftiralara ve hatta belden aşağı açıklamalara başlayacağını belirten Zeybekci, “Biz yaptıklarımızdan eminiz. Biz bu şehre sevdalıyız. Ancak, seçimler geliyor. Önce yerel seçim, sonra Cumhurbaşkanlığı ve ardından genel seçim. Yapığımız çalışmalara söyleyecek söz bulamayan muhalefet partileri bu saatten sonra yalanlarına, iftiralarına başlar. Çamur at izi kalsın diye düşünür onlar. Ben onların yalanlarını birkaç kere ortaya çıkardım. Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in yalanını TBMM yazıları ile cevapladım. Onların siyaset anlayışı bu. Yalan ve iftira, onların halkın derdine derman olma gibi bir düşünceleri yok. Kente hizmet edelim diye düşünmezler. Bunu iyi bilen halkımızda onlara oy vermez. Her zaman muhalefettedirler. Biz her zamankinden daha çok birbirimize kenetlenerek çalışacağız. Gitmedik, köy sokak, mahalle bırakmayacağız. Her gittiğimiz yerde de partimizi ve hizmetlerimizi anlatacağız. Onlar yalan söyleyecek, biz doğrularımızı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.