AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, hedeflerinin yerel seçimlerde yüzde 70 oy almak olduğunu söyledi. Geçen hafta MKYK’ya seçildiğini belediye de yaptığı hizmetlerden daha fazlasını Türkiye için MKYK’da yapacağını belirten Zeybekci, “Büyük bir coşku ile genel kurulumuzu yaptık. AK Parti’nin dünyanın her yerinden takip edilen bir parti olduğunu bir kez daha gösterdik. Kongremize Denizlimizden de büyük katılım oldu. Kongre merkezinin içi ve dışı coşkulu kalabalıkla doldu. Benim ismim açıklanınca sizlerin gösterdiği sevinç gösterisi benim gözlerimi yaşarttı. Bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha da çok çalışacağız” dedi. AK Parti Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Yenişehir mahallesindeki Pekdemir Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Avni Örki, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye katılan önceki dönem DP’li belediye Başkanı Ali Aygören, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Önceki dönem Denizli Milletvekili Salih Erdoğan’ın divan başkanlığını yaptığı toplantıda AK Parti’ye katılan Has Partili ve DP’li 20 yeni üyeye rozetleri takıldı. Önceki dönem ilçe başkanlarına teşekkür plaketleri verildi.

Her sandıkta 9 AK Partili olacak

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Avni Örki, yerel seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldığını, seçim için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi. AK Parti’nin seçimden seçime halkın arasına giren siyasi partilerden olmadığını belirten İl Başkanı Örki, “Parti olarak yoğun çalışma temposu içinde sürekli halkımızın arasındayız. Biz sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl genelinde teşkilatlanmamız, yüzde yüz oranında tamamlandı. İlçelerimizin tamamında gençlik ve kadın kollarımızda dahil olmak üzere tüm teşkilat birimlerimiz kuruldu. İl yönetimi olarak sürekli toplantılarla yapılacak çalışmaları belirliyoruz. İlçe, belde ve köy ziyaretlerimiz ise aralıksız devam ediyor. Muhalefet partisi basından izlediğimiz kadarıyla özellikle mahalle teşkilatlanmasında bizi örnek alıyor. Muhalefet partisinin yaşanan olaylar karşısında yaptığı birbirinden farklı açıklamaları halkımız takip ediyor, unutmuyor. Onun içinde onlara güç ve yetki vermiyor. Halkımız bize güveniyor, bize destek veriyor” diye konuştu.

Büyükşehir olduğumuz gün bayram günümüzdür

Denizli’nin Büyükşehir olduğu günün bayram günü olarak kabul edilmesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Osman Zolan’da, “Belediye olarak 2004 yılından bu güne Türkiye’ye örnek birçok projeyi hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmalarla iki kez Türkiye’nin ‘En temiz şehri’ ödülünü de aldık. Bunu hep birlikte yaptık. Belediyecilik anlamında da il merkezde çok büyük çalışmalara imza attık. Yeşil alan miktarımızı kat kat arttırdık. Gençlerimizin sportif etkinliklere yönelmesini sağlıyoruz. Halkımıza ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Halkımızın takdiri ve sevgisi ile çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. İl Genel Meclisi Başkanı Gürlesin’de köylere ve beldelere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 
Denizli siyasette lider kentlerden biri olacak

Denizli’nin siyasette lider kentlerden biri olması gibi bir iddialarının olduğunu hatırlatan AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Zeybekci, “İddiamızı hayata geçirmek için emin adımlarla, sabırla ve inançla çalışmalarımız devam ediyor. ‘Seçimlere bir yıl kaldı, seçim sattı mahalline girildi’ diye bir şeyi kabul etmiyorum. Çünkü biz seçime her zaman hazırız, biz her yerdeyiz. Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz, seçim günüde normal bir günmüş gibi çalışacağız. Her yerde söylüyorum. Bu şehirde en başı dik, alnı açık, dolaşması gerekenler varsa onlarda AK Partililerdir. Biz verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Sizlerin yüzlerini hiç kızartmadık, emanete ihanet etmedik, ettirmedik. Bu üç altın kuralla 10 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz. Denizli’de çalmadık kapı bırakmadık, gitmedik ilçe belde kalmadı. Yine gideceğiz, yine halkımızın huzurunda olacağız” dedi.

Kalbimiz daha büyük sorumlulukla atacak

MKYK’da da Denizli’yi temsilen görev yapacağını ifade eden Zeybekci, bundan sonra kalbinin daha büyük sorumlulukla atacağını söyledi. Denizli’nin ve ülkenin genel sorunlarıyla hizmetlerinin süreceğini anlatan Zeybekci, “Ülkemize ilimize hizmetleri hep birlikte kol kola birlik içinde yapmaya devam edeceğiz. Diğer siyasi partilerle savaş içinde değil, rekabet içinde yarışacağız. Önümüzdeki bir yıl içinde bazı siyasi partiler yalan söyleyerek, iftira atarak, çamur atarak açıklamalarda bulunabilirler. Onlar her türlü sahtekarlığı siyasetin legal enstrümanı olarak kullanmaya başlayabilirler. Siyaseti bu hale getirenlerden yalanın her türlüsünü duyabilirsiniz. Biz onlara karşı projelerimizle halkımızın arasında olacağız. Biz işimize bakacağız. Gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Halkımızla birlikte olacağız. Kentimize kazandırdığımız hizmetleri onlar için yapılan çalışmaları bıkmadan usanmadan anlatacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından AK Partiye Has Parti ve DP’den geçen 20 yeni üyeye parti rozetleri takıldı. Toplantının son bölümünde önceki dönem AK Parti ilçe başkanlarına da teşekkür plaketi verildi. Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı olarak devam etti.