AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin ve Osman Yüceliş, Denizli Şoförler Odası, Denizli Berberler Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek STK’ların istek, sorun ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerde meslek odası ve adayların öncelikli isteği ise istikrar için tek başına iktidar oldu. 

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili adayları her kesim ile bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin ve Osman Yüceliş, meslek odası ve STK’lara ziyaretlerde bulundu. Adayların ilk durağı Denizli Berberler Odası oldu. Tin ve Yüceliş’i Oda Başkanı İdris Ağılönü ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.  

AK Parti’ye teşekkür

Denizli Berberler Odası Başkanı Ağılönü, Denizli’de alınan kararla hayata geçen “berberlere pazar günü tatil olanağı” sunulması başta olmak üzere mesleğe yönelik birçok olumlu kararın AK Parti döneminde alındığını vurgulayarak, bu ve benzeri çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Milletvekili adaylarına başarılar dileyen Ağılönü, mesleğe yönelik taleplerini de iletti. Adayların bir sonraki ziyareti ise Denizli Şoförler Odası oldu. Oda Başkanı Köksal Semerci, yönetim kurulu üyeleri ve şoförlerle buluşan Şahin Tin ve Osman Yüceliş, mesleğe yönelik sorunları dinledi. Ardından İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ne ziyarette bulunan AK Parti Denizli Milletvekili adayları Tin ve Yüceliş, Oda Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Adaylar sektör üzerine çözüm istenen sorunları tek tek not aldı.

“Çözüm odaklı çalışıyoruz”

Milletvekili Adayı Tin, 14 yıldır tüm kesimleri dinleyerek ülke için, millet için çözüm odaklı çalıştıklarını söyledi. Şahin Tin, “Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarımıza ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.  Yöneticileri ve üyelerini dinledik. Sıkıntı, talep ve tavsiyeleri aldık. Biz de inşallah gerek yereldeki çalışmalarımızla, gerekse Meclis’te bu sorunlara çözüm odaklı çare olmaya çalışacağız. Siyasi olarak partimizin gücüyle de sonuca yönelik çalışmaları gerçekleştireceğiz. AK Parti olarak her daim çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda halkımızın her zaman yanında olduk ve onları dinledik, böyle de devam edeceğiz” dedi. Her zaman halkın arasında olduklarını işaret eden Tin, “Halkımızdan gelen bütün teklif ve önerilere, her türlü eleştiriye açığız. Biz her zaman halkımızın ve sivil toplum örgütlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“STK’lar çok önemli”

Milletvekili Adayı Yüceliş ise, meslek odaları ve STK’ların önemine vurgu yaprak, şunları kaydetti: “Birçok kesimin temsilciliğini üstlenen meslek örgütlerimizi, STK’larımızı dinlemek, bilgi ve birikimlerinden faydalanmak, sorunları ve sıkıntıları çözmek açısından çok önemli. Bugünkü ziyaretlerimizde var olan sorunları, sıkıntıları çözüm önerilerini not ettik. Bunları yapmamamızdaki amaç ise, sorunlar ile ilgili veri tabanı oluşturmak ve seçildikten sonra bu sorunların çözümü için çalışmak olacak.” Ziyaretlerde odaların AK Parti’ye karşı desteğini gördüklerini ifade eden Yüceliş, “Sohbetlerimizde yakın zamandaki istikrarsızlık ortamından şikayet ediliyor, ayrıca bu durumun ülkeye bir şey kazandırmadığı ifade ediliyor. Bizlerden ilk ve en önemli talep ise güçlü, tek başına iktidar olan bir hükümetin kurulması oldu. AK Parti olarak yaptığımız çalışmalarla İnşallah güçlü ve tek başına iktidar olan bir hükümeti, halkımızın, odalarımızı, STK’larımızın desteği ile kuracağız” diye konuştu.

Tin, okul açılışına katıldı

Öte yandan Milletvekili Adayı Tin, ziyaretler öncesi Goncalı Mahallesi’nde hayırsever Bayraktar ailesinin yaptırdığı Seren Bayraktar İlkokulu’nun açılış törenine katıldı. Hayırsever Mehmet Ali Bayraktar ve ailesine eğitime sağladığı büyük desteklerden dolayı teşekkür eden Tin, açılış töreni sonrası sınıflarda öğrencilerle sohbet etti.