Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatı, ilçe danışma kurulu toplantılarına Çal ve Çivril ilçeleri ile devam etti. Burada kalabalık bir partili grubun katılımı ile yapılan toplantılarda yapılan konuşmalarda 2015 seçimlerinin önemine vurgu yapılarak, parti içi çalışmalar gözden geçiriliyor. Muhtarlarla da bir araya gelen heyet, acil çözüm bekleyen sorunlar ile girişimler başlattı. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti il yürütme kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda 2009 seçimlerinde alınan oylar ve mahallelere göre dağılımlarına bakıldı. 

Tin, Konuşmasının bir bölümünde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında iktidar olunca her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları'nda emekliye birer maaş ikramiye vereceğini, sözünü tutmazsa istifa edeceğini içeren noterden onaylı taahhütnameye gönderme yapan Başkan Tin, “Sizin dönemde ne verdiniz ki şimdi ne vereceksiniz. Cebimizdeki paraları enflasyona çaldırdınız. Bu ülkede, bir gecede yüzde 7000 faizlerin ödendiği günleri unutmayın. Halkımız bu insanlara hala kanıyorsa bizlerin onlara söyleyebilecek tek bir kelimesi yok. Bu iktidar kadar emeklinin yanında olan başka bir iktidar daha yoktur. Emeklilerimiz maaşlarını almakta zorlanıyordu. İktidar olamamışlar ki, iktidar olmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlar. Bizim anlatacak, bizim gösterecek çok hizmetimiz var. Sözümüz de sözdür. Noterden tasdike falan gerek yok” dedi. 

Daha sonra Çivril’e geçen heyet, burada Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve İlçe Başkanı Mehmet Celep tarafından karşılandı. Burada da kalabalık bir partili grup ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile koordineli bir şekilde çalışarak daha çok hizmetin gelmesi için çalıştıklarını söyledi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da konuşmalarında Çal ve Çivril özelinde yapılacak çalışmalara temas ederek 7 Haziran seçimlerinde çok çalışmanın gerekliliğine işaret etti.