AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Şahin Tin,  aday adaylığı sürecinde kendisine gösterilen destekten dolayı partililer ve kamuoyuna teşekkür etti. 
Partinin kurulduğu 2001 yılından bu yana partinin başarısı için çalıştığını ve verilen hiçbir görevden kaçmadığını açıklayan Tin, 14 yıl içinde iki kez partinin il başkanlığı görevini üstlendim. Milletvekili aday adaylığı ve adaylık süreçleri yaşadım. Görev sürem içinde Türkiye’de ilk kez stadyumda il kongresini yaparak Denizli’nin ülke gündeminde konuşulmasını sağladık. Partimizin başarısı için teşkilat mensubu arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ana kademe, kadın ve gençlik kolları dahil gönüllü ordumuz ile özverili bir çalışma ortaya koyarak Denizli’yi layık olduğu seviyeye ulaştırmak amacıyla var gücümüz ile çalıştık. Bu gün de bana destek veren aynı unsurlardır. Denizli’yi öncü ve lider il yapmak amacıyla o dönemlerde sağlam temeller attık. Günümüzde de bunun semeresini toplamaya devam ediyoruz. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin önderliğinde Türkiye’ye hem belediyecilik anlamında, hem de yönetim anlamında önemli dersler verdik” dedi. 

ADAYLIĞINI BAŞBAKAN İSTEDİ
Denizli Milletvekili Adaylığı süreci ile ilgili de konuşan Şahin Tin, “Başbakanımızın talimatları çerçevesinde istifa ederek milletvekili adayı olmam konusunda talimat geldi. Ben de bu talimatın gereğini yerine getirerek görevimden ayrıldım. Milletvekili aday adayı oldum. Teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere toplumun geçiş kesiminden çok büyük destek gördüm. Gerek telefon ile ve gerekse de şahsen bana ulaşarak tebrik ve desteklerini ileten Denizli halkına ok çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda el birliği ile tek vatan, tek bayrak ve tek millet vurgusu ile yürümeye devam edeceğiz. 13 yılda elde ettiğimiz kazanımlar 7 Haziran sonrası ufakta olsa sekteye uğrasa da 1 Kasım’daki seçimlerde kaldığımız yerden devam edeceğimize olan inancım tamdır. Bunun için de seçim döneminde var gücümüz ile çalışmamız, ülke ve millet menfaatleri çerçevesinde kenetlenmemiz lazım” dedi.