Denizli kamuoyunun belediye başkan yardımlığı döneminden yakından tanıdığı Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, yabancılık çekmiyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ve Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği görevlerini başarı ile sürdüren Cihan, 15 yıl görev yaptığı Denizli Belediyesi'nde seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde konulara vakıf, neler yapılmasını bilen ve çözüm önerilerini somut bir şekilde ortaya koyan tavırları ile güven veriyor.
1968 Yılında Denizli'de doğan Sezer Cihan, Denizli Belediyesi'nden sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı görevini yapması nedeniyle de belediye hizmetleri ve işleyişi anlamında tecrübesini ortaya koyuyor.

Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan ve 6 mahalleyi rahatlatacak hastane projesini dilendiren Sezer Cihan, diğer seçim gezilerinde de bölge bölge neler yapmayı planladığını açıklamaya devam ediyor. Sezer Cihan'ı dinlemeye çok sayıda vatandaş geliyor.